Mange attraksjoner av høy kvalitet og dermed i utgangspunktet en bra park. Men de faller igjennom... les mer
Først koster det mye å komme inn i parken. Deretter viser det seg at enkelte av attraksjonene... les mer
Slitent anlegg, mye søppel og dyr mat, 79kr for en grill i brød. Tre av attraksjonene stoppet og det ble alt for lang vente tid. Trist å se hvor mye det har forfalt.
Første gang på Tusenfryd. Virker noe slitent både område og attraksjonene. Vi var der dagen etter fellesferien var slutt,og det var flere ting som var stengt. Slitne wc fasiliteter,hvor alle vasker på toaletter er forhøy til at min 5 åring kan stå å vaske hender ordentlig,og det finnes nesten ikke tørkepapir,kun lufttørke😒
Dette var rett og slett den beste og tøffeste dagen i nesten hele mitt liv! Siden jeg hadde et gult bånd, kunne jeg skippe køen på alt. Det er grunnen til hvorfor vi har tatt så mye i løpet av 1 time. Det var skikkelig mye junkfood(som jeg elsker), og et stort utvalg av søtsaker som is og brus og masse masse slush og mye mer. Jeg tok faktisk speedmonster og thundercoaster og begge de var sykt kule og tøffe! Jeg vil IKKE anbefale de til småbarn. Så tøft er det. En ting som var bittelitt dumt var at Tors hammer var stengt. Det var stengt på grunn av tekniske problemer. Og det var ikke åpent der hele dagen. Men ellers var det sykt kult og tøft! DETTE anbefales på det sterkeste til alle! Tro meg, det er sykt kult der, bare kom dit.
Maten vi spister var på Rock Burgers Speedmonster, helt forferdelig mat og over 40 min vente tid på en fasthold resturant. Maten var tørr og ekkel, pommesfritesen var stein hard og ansatte gjorde ingen ekstra innsats for å gjøre kundene fornøyd. De smilte aldri og virka helt umotiverte. Dårlig hygiene. Opplevelsen her ødela mye for resten av parken.
Tusenfryd har Ekstremt lang ventetid og etter 2 timer hadde vi kun tatt 2 attraksjoner… Kunne gjerne tenkt penge tilbake og reise en annen plass. 2 min med moro og 50 min vente tid per attraksjon er ikke verdt det.
Anbefales ikke.
Tusenfryd skuffer som vanlig ikke. Hele familien var der en varm sommerdag og hadde det helt storveis. Greit utvalg av attraksjoner for både de vågale og de mer pysete av oss. Tusenfryd er ganske dyrt, men så ofte er man ikke der heller. Køene var noen steder ganske lange, men har forståelse for at det tar tid når færre kan være med på hver tur og personalet må desinfisere kontaktflater jevnlig. Maten er ok. Mye junkfood, men både Vertshuset, og tidligere pizzarestauranten, har vi fått god mat på. Rene og greie toaletter.
Barna synes det var veldig gøy å være på Tusenfryd! Svært hyggelig personale, god mat i Saloonen, ingen lange køer (tror den lengste var på 30 minutter). Barna i alder 6 til 13 år storkoste seg, det samme gjorde begge foreldreparene og en bestefar. Vi var på Tusenfryd fra åpning klokken 1030 til det stengte klokken 19.
Barna synes alle attraksjonene de tok var kjempemorsomme!