Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Tusenfryd: Noe eget

Jeg skal være ærlig, det er lenge siden sist jeg hadde vært på Tusenfryd. Savnet etter et sted å ta... les mer

Anmeldt 2 dager siden
henningbang
,
Trondheim, Norge
via mobile enheter
Dyrt, skittent og mye kø.

Første gang i Tusenfryd, men frister dessverre lite til nytt besøk. Som forventet er det veldig... les mer

Anmeldt 1 uke siden
Jenny F
,
Stavanger, Rogaland, Norway
via mobile enheter
Les alle 581 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Vinterbro
fra USD 46,68
Mer informasjon
fra USD 42,43
Mer informasjon
fra USD 55,28
Mer informasjon
fra USD 42,43
Mer informasjon
Anmeldelser (581)
Filtrer anmeldelser
581 resultater
Vurdering fra reisende
83
161
157
100
80
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
83
161
157
100
80
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2126 av 581 anmeldelser
Anmeldt 11. august 2021 via mobile enheter

Lange køer. Umotiverte ansatte. Alt for dyre priser i kiosken. Rakk ca 1 attraksjon i timen, elendig.

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, 800mariuso
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Slitent anlegg, mye søppel og dyr mat, 79kr for en grill i brød. Tre av attraksjonene stoppet og det ble alt for lang vente tid. Trist å se hvor mye det har forfalt.

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, elisabethkS3503FI
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Første gang på Tusenfryd. Virker noe slitent både område og attraksjonene. Vi var der dagen etter fellesferien var slutt,og det var flere ting som var stengt. Slitne wc fasiliteter,hvor alle vasker på toaletter er forhøy til at min 5 åring kan stå å vaske hender ordentlig,og det finnes nesten ikke tørkepapir,kun lufttørke

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, 474agnethek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Dette var rett og slett den beste og tøffeste dagen i nesten hele mitt liv! Siden jeg hadde et gult bånd, kunne jeg skippe køen på alt. Det er grunnen til hvorfor vi har tatt så mye i løpet av 1 time. Det var skikkelig mye junkfood(som jeg elsker), og et stort utvalg av søtsaker som is og brus og masse masse slush og mye mer. Jeg tok faktisk speedmonster og thundercoaster og begge de var sykt kule og tøffe! Jeg vil IKKE anbefale de til småbarn. Så tøft er det. En ting som var bittelitt dumt var at Tors hammer var stengt. Det var stengt på grunn av tekniske problemer. Og det var ikke åpent der hele dagen. Men ellers var det sykt kult og tøft! DETTE anbefales på det sterkeste til alle! Tro meg, det er sykt kult der, bare kom dit.

Dato for opplevelse: juni 2021
1  Takk, Dessertelsker23
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Maten vi spister var på Rock Burgers Speedmonster, helt forferdelig mat og over 40 min vente tid på en fasthold resturant. Maten var tørr og ekkel, pommesfritesen var stein hard og ansatte gjorde ingen ekstra innsats for å gjøre kundene fornøyd. De smilte aldri og virka helt umotiverte. Dårlig hygiene. Opplevelsen her ødela mye for resten av parken.

Tusenfryd har Ekstremt lang ventetid og etter 2 timer hadde vi kun tatt 2 attraksjoner… Kunne gjerne tenkt penge tilbake og reise en annen plass. 2 min med moro og 50 min vente tid per attraksjon er ikke verdt det.

Anbefales ikke.

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, Lola K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser