“Super”
Anmeldelse av Kafé Bella Royal

Kafé Bella Royal
Vurdert som nr. 2 av 13 Restauranter i Vinterbro
Anmeldt 22. juli 2020

Vi har vært her mange ganger, og setter pris på god mat og usedvanlig hyggelig betjening. Vi vil garantert komme hit mange ganger. Har vært her mange ganger!

Takk, 714arnem

Anmeldt 15. juni 2020 via mobile enheter

Tok rekebaguet og kaffe, som var godt. Hyggelig betjening og god service. Ukoselig sitteområde på storsenter.

Takk, P1870UJtoms
Anmeldt 8. desember 2018 via mobile enheter

Stedet ligger sentralt plassert i 2. etg på vinterbro kjøpesenter. Her får du kjøpt mindre typiske lunsjretter, is, kaker og kaffe.

Takk, osonder
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Var der med moren min og barna. Super service, god mat, knallgod milkshake! Blide folk som jobber der, yter det lille ekstra 👍

Takk, sivsmestad
Anmeldt 2. november 2017 via mobile enheter

Koselig sted i2 etg. Svært god service og hyggelig betjening. Stam cafeen til mine foreldre og venner. Gode priser. Anbefales

Dato for besøk: november 2017
Takk, WillyF964

Reisende som så på Kafé Bella Royal, så også på

Vinterbro, Akershus
Vinterbro, Akershus

Har du vært i Kafé Bella Royal? Del dine erfaringer!