Flott

Denne broen er nesten som et kunstverk syns jeg. Og når man tenker på hvem som har tegnet den, så... les mer

Anmeldt 29. juni 2018
p_l_242
Porsgrunn, Norge
Sykkelvei

Anmeldt 30. juni 2016
471trh

Anmeldt 29. juni 2018 via mobile enheter

Denne broen er nesten som et kunstverk syns jeg.
Og når man tenker på hvem som har tegnet den, så blir den jo ikke mindre interessant

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, p_l_242
Anmeldt 12. juli 2017

En vakker bro laget etter tegninger fra italienske Da Vinci som vi er stolte over å ha i nærmiljøet!

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, Gun K
Anmeldt 17. mai 2017 via mobile enheter

Bro er bor . Syns egentlig detter er spennende men den er jo fin . Det er sikkert fint for folk som syns dette er fint

Dato for opplevelse: mai 2017
Takk, Espen A
Anmeldt 7. april 2017

Kjører ofte forbi denne vakre broen, som er blitt et landemerke rett utenfor Ski. Dens historie- og tilblivelse er også helt spesiell. d:o)

Dato for opplevelse: mars 2017
Takk, jans0der
Anmeldt 30. juni 2016 via mobile enheter

Sykler over denne hver dag til jobb, ser at hos Leonardo daVinci går form og funksjon hånd i hånd på en måte som få arkitekter og ingeniører i dag kan overgå

Dato for opplevelse: juni 2016
Takk, 471trh