Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
ReiseAnette
Ho Chi Minh-byen, Vietnam
5,0 av 5 boblerAnmeldt 30. juli 2020
Dato for oppholdet: juli 2020
4,0 av 5 boblerVerdi
5,0 av 5 boblerService
4,0 av 5 boblerSovekvalitet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
getlstd_property_photo
  • Priceline
  • Agoda.com
  • Vio.com
0.1 km fra Jaunsen Gjestgjevarstad
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 400
  • Hotels.com
11.2 km fra Jaunsen Gjestgjevarstad
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 003
  • Hotels.com
11.6 km fra Jaunsen Gjestgjevarstad
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 638
  • Hotels.com
12.3 km fra Jaunsen Gjestgjevarstad
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
49.3 km fra Jaunsen Gjestgjevarstad
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
33.1 km fra Jaunsen Gjestgjevarstad
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Veranda Hostel
43.2 km fra Jaunsen Gjestgjevarstad
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Flåm Marina
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
43.2 km fra Jaunsen Gjestgjevarstad
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
22.1 km fra Jaunsen Gjestgjevarstad
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Granvin
Anmeldelser (70)
Filtrer anmeldelser
70 resultater
Vurdering fra reisende
49
14
6
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
49
14
6
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1520 av 70 anmeldelser
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde bestilt på Jaunsen Gjestgjevarstad for en natt og vi ble veldig gledelig overrasket over dette stedet som vi ikke kjente fra før. En petsonlig touch og profesjonelt samtidig. Veldig hyggelig rom med historisk sus. Maten er fortreffelig, med fiskesuppe i en egen klasse. Nydelig rett og slett. Frokosten var delikat og smakfullt tilberedt i disse koronatider. Tusen takk for et hyggelig bekjentskap. Jeg anbefaler gjestgjevarstaden på det varmeste.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 525kristina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Flott sted og nydelige rom. Rent og pent. Hyggelig vertskap og deilig god frokost i hyggelige omgivelser. Dagens overraskelse var lune pannekaker med melis til frokoste

Kan absolutt anbefales, men du bør være gangfør da det er mange trapper i huset

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, 390arnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

En hyggelig overraskelse! Et veldig koselig og sjarmerende gjestgiveri. Som å være på besøk hos bestemor og sitte i finsofaen og spise nydelig hjemmelagd mat. Veldig god service og hyggelig betjening. Ikke så mye å finne på i umiddelbar nærhet til hotellet, men et flott sted for å slappe av med god mat i historiske omgivelser. Ekstra pluss for hjemmelagd brød og lokal juice. Kan anbefales :-)

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, dortef766
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juni 2020

Dette var årntli' trivelig.
Utrolig omtenksom og gjestfri vertskap.
Enorme rom ! Ikke air condition og god knirk i veggene men et par IPA fra Voss bryggeri hjalp godt for innsovning.
Anbefales på det sterkeste.

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
1  Takk, Tore T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juni 2020

6 støvete og svette motorsyklister ankom dette historiske stedet og ble mottatt som grever av en sjarmerende og søt dame (Eli Stangeland). Vi fikk super forpleining pluss litt til. Vi ble servert fiskesuppe til forrett, oksegryte til hovedrett og selvfølgelig plommer fra Hardanger med krem og nøtter på, alt var velsmakende.

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Oddk440
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser