Aaa
Exterior
12.5 km fra Jaunsen Gjestgjevarstad
Se flere hoteller i Granvin
Anmeldt 10. august 2020

Jaunsen Gjestgjevarstad i Granvin er en uoppdaget perle. Jovisst er hotellet, der den eldste delen stammer fra 1674, litt skjevt her og der og trappen opp til rommene i andre etasje er ikke for folk med dårlige ben, men rommene er nydelig innredet med gamle møbler.

Nyt en kaffe i den sjelfulle vinterhagen eller lån en av hotellets mange bøker og slå deg ned i godstolen i en av stuene. Og når eier og vertinne Eli Stangeland ønsker velkommen til bords kl. 19.00, er det bare å glede seg. Her serveres hjemmelaget husmannskost av ypperste klasse til en uslåelig pris. Frokosten dagen etter var også superduper, med det beste hjemmebakte brødet vi fikk under hele vår 12 dagers vestlandstur denne sommeren. Ved nabobordet smurte hele familien matpakker til dagens topptur.

Granvin innerst i Hardangerfjorden er ellers et litt undervurdert sted i forhold til mange mer profilerte steder langs denne fjorden. Men det er et flott utgangspunkt for flotte turer og et ypperlig stopp på vei til for eksempel Aurland eller Bergen.

Dato for oppholdet: august 2020
Takk, Cecilie L
Anmeldt 30. juli 2020

Jaunsen Gjestgjevarstad er et tvers gjennom trivelig sted, hvor kultur og historie står i fokus. Eier og ansatte er veldig imøtekommende og oppriktig opptatt av trivsel. Vi overnattet tre netter og brukte stedet som base for flere flotte turer i nærområdet så for oss var det også en stor fordel å kunne ha med hund.. Vi spiste tre retters middag her ene kvelden, veldig bra og veldig rimelig (300,-) . Frokosten var også bra, med fokus på lokale råvarer og med alt en måtte trenge for en god start på dagen. Nystekte pannekaker kom som en overraskelse og ene morgenen var det også satt frem moreller på bordene. Små ting som betyr så mye. Vi kommer gjerne igjen og har allerede anbefalt stedet til flere venner.

Det kan likevel være verdt å vite at dersom du skal bo her så må du tåle knirk, skjeve gulv og bratte trapper :)

2  Takk, ReiseAnette
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde bestilt på Jaunsen Gjestgjevarstad for en natt og vi ble veldig gledelig overrasket over dette stedet som vi ikke kjente fra før. En petsonlig touch og profesjonelt samtidig. Veldig hyggelig rom med historisk sus. Maten er fortreffelig, med fiskesuppe i en egen klasse. Nydelig rett og slett. Frokosten var delikat og smakfullt tilberedt i disse koronatider. Tusen takk for et hyggelig bekjentskap. Jeg anbefaler gjestgjevarstaden på det varmeste.

Takk, 525kristina
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Flott sted og nydelige rom. Rent og pent. Hyggelig vertskap og deilig god frokost i hyggelige omgivelser. Dagens overraskelse var lune pannekaker med melis til frokoste

Kan absolutt anbefales, men du bør være gangfør da det er mange trapper i huset

Takk, 390arnes
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

En hyggelig overraskelse! Et veldig koselig og sjarmerende gjestgiveri. Som å være på besøk hos bestemor og sitte i finsofaen og spise nydelig hjemmelagd mat. Veldig god service og hyggelig betjening. Ikke så mye å finne på i umiddelbar nærhet til hotellet, men et flott sted for å slappe av med god mat i historiske omgivelser. Ekstra pluss for hjemmelagd brød og lokal juice. Kan anbefales :-)

1  Takk, dortef766