Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
jørgen K
Høvik, Norge
Anmeldelse av Jondal Hotel
3,0 av 5 boblerAnmeldt 27. juli 2020
Dato for oppholdet: juli 2020
4,0 av 5 boblerSted
3,0 av 5 boblerRenslighet
3,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
  • Priceline
  • Agoda.com
1.5 km fra Jondal Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Utsikt fra Kaien
  • Priceline
  • Agoda.com
9.6 km fra Jondal Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Agoda.com
1.4 km fra Jondal Hotel
    10.5 km fra Jondal Hotel
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Bli belønnet med One Key
    • Hotels.com
    • ZenHotels.com
      kr 3 343
    21.9 km fra Jondal Hotel
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    44.4 km fra Jondal Hotel
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    41.3 km fra Jondal Hotel
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    53.6 km fra Jondal Hotel
    Gratis Wi-Fi
    53.4 km fra Jondal Hotel
    Gratis Wi-Fi
    Restaurant
    Se flere hoteller i Jondal
    Anmeldelser (19)
    Filtrer anmeldelser
    19 resultater
    Vurdering fra reisende
    3
    5
    6
    0
    5
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    3
    5
    6
    0
    5
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    38 av 19 anmeldelser
    Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

    Jondal er ikke verdens navle, men vakkert, det er det. Som de fleste andre plasser, spiller været en viss rolle. Hotellet er enkelt å finne. Vertskapet gjør vårt opphold til det fantastiske slaget. Trivelig, imøtekommende og joviale folk. Vi brukte tiden vår i fonna på dagtid og slappet av med god mat og rause porsjoner på hotellets kafé/restaurant på kveldstid. Eget (får også felles toalett og dusj) rom med en stor seng og bad. Godt sengetøy og rent, fint rom. Enkel, men god frokost med varme rundstykker. Blir vårt go to hotell i Jondal.
    På gjensyn!

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, 1985Olsen
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 11. juli 2020

    Hotellet har fine rom,bra frokost, god beliggenhet og fantastisk vertskap! God mat i tilhørende restaurant med dagens middag. Kort vei opp til Fonna. For min del kommer jeg ikke til å bo andre steder når jeg skal til Fonna/Jondal

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, Karimab2827
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 28. mars 2018 via mobile enheter

    Bestilte to burgere i Jondal kafeen mens vi ventet på fergen som skulle gå. Dessverre var burgerene vi bestilte alt for salt, i den grad at det var slitsomt å spise den, samt var baconet alt for lite stekt.

    Ikke nok med det så fant jeg i tillegg ikke bare ett, men to lange svarte hårstråd i min burger. Da vi ga beskjed til servitøren, fikk vi et så dumt svar i forbifarten; ‘’Men kokken har ikke noe hår’’ (Vil bare nevne at maten var allerede betalt for, så vi var ikke ute etter kompensasjon)

    Servitøren hentet sjefen, men her fikk vi ikke mye til reaksjon. Derimot skulle de lage en ny burger til oss som vi kunne ta med, da vi måtte rekke fergen. Helt ærlig fristet det ikke med en ny burger, etter opplevelsen vi satt igjen med, men vi var sultne og det var mange timer igjen til vi fikk mat, og vi hadde et trangt tidskjema. Den nye burgeren smakte helt ok, men som nevnt tidligere, alt for salt, og lite stekt bacon.

    Det helle toppes vel gjerne med kaffeen som vi kjøpte med oss på vei ut døren. Man skulle jo gjerne tro at kaffeen var på huset, da man har funnet to hårstråd i maten, men nei. Og atter en ny skuffelse da vi oppdaget at melken hadde spredd seg som små klumper i kaffen.

    Dessverre fikk servitørens kommentar og sjefens mangel på reaksjon oss til å føle oss misstrodd. En veldig ubehagelig følelse som gjest.

    Det er mulig de har annen velsmakende mat her, men anbefaler ikke burgeren. Og når det kommer til servicen har de mye å jobbe med.

    Veldig skuffende.

    Dato for oppholdet: mars 2018
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, Sara N
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 14. august 2017 via mobile enheter

    Hyggelig lite hotell ved ferjekaien som er i en bygning fra 1853. Pene og rene rom med dusj. Enkel, men praktisk innredning. Middag serveres i egen restaurant/kafé. God og tiltalende mat uten pretensjoner. Hyggelig betjening å, ledet av tysk vert de siste ni år. God frokost hører med. Bortsett fra litt ferjetrafikk er Jondal et fredelig lite sted med nærhet til naturen. Godt utgangspunkt for turer til Folgefonna.

    Dato for oppholdet: august 2017
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, t0raasen
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 26. mai 2017

    Heilt greitt og enkelt restaurantlokale, både ute og inne. Middagensrettane som blir servert, er vanlege kvardagsrettar. Må du venta på ferja, kan det passa greitt å stikke innom her. Maten var bra og ventetida var ikkje lang.

    Dato for oppholdet: mai 2017
    • Reisetype: Reiste med venner
      • Sted
      • Renslighet
      • Service
    Takk, Trehar
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Vis flere anmeldelser