Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott restaurant. 👍🏻”

Hotel Ullensvang Restaurant
Vurdert som nr. 4 av 7 Restauranter i Ullensvang
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. august 2020 via mobile enheter

Flott restaurant med svært hyggelig ansatte. Liten velkomponert meny. Fantastiske råvarer og god drikke til. Begrenset frokost på grunn av Covid-19 men det som ble servert var veldig godt. Fin atmosfære i hovedrestauranten. Litt dårlig akustikk i naborommet hvor de hadde samlet storfamiliene.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, phovland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (49)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 49 anmeldelser

Anmeldt 9. juli 2020

Spiste en treretters. Maten var helt ok, men når du betaler såpass, forventet vi litt mer. Det manglet det lille ekstra! Frokosten var bedre -koronatida tatt i betraktning.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, vsvidar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

I disse tider med covid-19 er det servering av 3-retters i stedet for buffet. I tillegg er det faste bord til frokost og middag. Kvaliteten på maten har vært fantastisk, og atmosfæren likeså. Utsikt over fjorden, og i dag var det ei som spilte på harpe. Behagelig Grieg!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 109KarlS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mai 2019

Dette var rett og slett en flott opplevelse, bodde på hotellet og brukte restauranten. Hardangerbuffeen Fredag, Festmiddagen Lørdag, lunch og frokost, alt var kjempebra :-)

Dato for besøk: mai 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Rogalending
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Ville spise middag a la carte men det var fullt så måtte velge middagsbuffet. Allergener var godt merket. Maten var bra og mye å velge mellom. Irriterende og skuffende at de ikke har ferskt glutenfritt brød hverken til middag eller frokost. Må vente flere minutter på brødet. Stort dessertbord og hyggelige kelnere.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 277arnee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Barbara_Z_Utne, Eier på Hotel Ullensvang Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2018

God dag Arne E
Takk for besøket og din tilbakemelding på TA! Det gleder oss at dere hadde et fint opphold ibm Dronningstituren deres. Kjekt også at du likte maten og betjeningen. Vi er opptatt av allergier og som du påpeker er disse godt merket. Glutenfritt brød oppbevarer vi på kjøkkenet - individuelt innpakket - slik at vi er sikre på at brødet ikke kommer i kontakt med gluten. Da ber vi om forståelse for at det blir noen minutters venting ifbm servering.
Med ønske om en fin sommer videre!
Beste hilsen
Barbara Zanoni Utne
5. generasjon vertskap

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hotel Ullensvang Restaurant, så også på

Kinsarvik, Hordaland

Har du vært i Hotel Ullensvang Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din