“Ikke spis her!”

Hotel Ullensvang Restaurant
Vurdert som nr. 6 av 9 Restauranter i Ullensvang
Anmeldt 15. august 2022

Fisk full av bein, lite grønnsaker. Fargeløs tallerken, og lite smak av maten. Det løfter ikke stemningen med hår i maten.

Dato for besøk: august 2022
Takk, mariannel141

Anmeldt 3. april 2022

Vi var et reisefølge på nærme 30 personer. Det totale inntrykket var skuffende. Vi var her tidligere da det var de opprinnelige eierne. Da var vi særdeles fornøyd. Vi følte direkte flauhet denne gangen. Vil ikke komme tilbake.

Dato for besøk: september 2021
Takk, bj_rnn264
Anmeldt 26. februar 2022 via mobile enheter

Vi bestilte helgeopphold med middag og lunsj. Der skulle vi ikkje ha gjort. Det var tre tettere middag der vi kunne velge to alternativer for hovedrett, resten var bestemt. Første kvelden var middagen kald og når eg klaget sa servitøren at han var sorry. Neste kveld valgte vi indrefilet og ba om medium stekt. Vi fikk rå indrefilet og klaget til to servitører som ikkje gjorde noe med det. Hadde kanskje vært lettere hvis servitørene snakket norsk. Skuffende matopplevelse i fantastiske omgivelser.

Dato for besøk: februar 2022
Takk, HallaGL
Anmeldt 18. juli 2021

Vi hadde gledet oss til en 3-retters middag på Hotell Ullensvang, men skuffelsen ble stor. Forrett var en kald oksefilet, som var helt ok. Hovedrett var torsk med brokkolini, rødbeter og poteter. Fatet var kaldt som gjorde at maten ble kald da den ble servert. Smakte lite, dvaske smakløse grønnsaker. De var tom for dessert (sjokolademousse), fikk i stedet is. Isen var ok og kanskje det beste med hele måltidet. Hyggelig service og vin reddet restene av kvelden. Håper Ullensvang får sving på maten for den står virkelig ikke i stil med det flotte hotellet.

Dato for besøk: juli 2021
4  Takk, joakimh687
Anmeldt 22. mai 2021 via mobile enheter

Hadde bestilt treretter.
Forrett - salat m geitost - smakte godt.
Hovedrett: Torsk, rødbeter og soppsaus. Maten var for kald når vi fikk den.
Smakte lite, fin konsistens på fisk. Gratinert potetmos var tørr og brent. Rødbeter er godt, men disse smakte lite. (Antar de er syltet av fabrikk typen)
Havnet etter hovedretten i «servitør limbo», var en stor tabbe å vente litt m desserten. Da mister vi all kontakt m personalet og når vi fikk kontakt, da var de tomme for oste kake. Vi fikk (uten noen forhånds beskjed) en utrolig tørr eple kake, som ble returnert til kjøkkenet… Fikk tilbud om is - men «too little - too late»….

Har mye å gå på - på både kjøkken og personal. Vi hadde forhånds bestilt meny - veldig urutinert å gå tom for dessert da…..

Dato for besøk: mai 2021
4  Takk, janhf70

Reisende som så på Hotel Ullensvang Restaurant, så også på

Kinsarvik, Hordaland

Har du vært i Hotel Ullensvang Restaurant? Del dine erfaringer!