Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra mat”
Anmeldelse av Hot Wok

Hot Wok
Vurdert som nr. 5 av 7 Restauranter i Straume
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. juli 2020

Grei service. OK lokale. Lettfatteleg meny. Kort ventetid. Store porsjonar. Presentasjon av maten var heilt OK og den smakte bra. Likevel ingen stor kulinarisk oppleving. Gode prisar.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Trehar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (10)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 10 anmeldelser

Anmeldt 11. oktober 2019 via mobile enheter

Bestilte stekte nudler med kylling og grønnsaker lunsj meny. Den jeg var å spiste med bestilte vanlig meny det som var rart var at porsjonene var like store men stor forskjell i pris. Maten smakte bra og ellers hyggelige folk.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Helene S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2019 via mobile enheter

Denne har inngang både innenfor kjøpesenteret og utenfor.
Enkel fremkomst.
Min søster og meg ville prøve denne restauranten da vi hadde lyst på litt asiatisk mat.
Vi ønsket Take away og ble møtt med ett koselig smil fra servitøren Marius.
Vi ble godt tatt i mot og take away menyen havnet fort i vår hånd.
Det var masse godt og velge mellom men vi endte ganske fort på nr 43 og 28.
Altså frytyr stekt kylling i sursøt saus og stekte nudler med kylling og grønnsaker.
Vi var veldig skeptiske til dette stedet da det var flere dårlige anmeldelser om dette stedet, men vi er ikke så krav store.
Loket var stort og middels standard.
Etter 15 min kom begge rettene våres og vi kunne vandre lykkelig tilbake til hotellet vårt med mat i vår hånd.
Da vi fikk åpnet mat, så den helt nydelig ut, det duftet av nylaget asiatisk mat, og retten viste seg i sin helhet å være utsøkt på både smak, kvalitet og utseende.
Her kommer vi veldig gjerne tilbake igjen.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Juliekittelsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. mars 2019

Ved flere anledninger har jeg nå opplevd middelmådig til dårlig mat i min vurdering og dårlig service.

Dato for besøk: mars 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Watts123456789
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. mars 2018

Spist der ved flere anledninger, litt ukoselig lokal men fungerer helt greit for en enkel lunsj. Maten er ikke mer enn ok, de frityrstekte bitene som det heldigvis var lite av i min rett på siste besøk var harde og seigeog smakte som om de var tilberedt fra frossen tilstand. Rettene er veldig like som de ofte er på den typen resturant. Ikke så rart med 88 retter på menyen. Greit for en kjapp lunsj men ikke noe mer enn det

Dato for besøk: februar 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Therealdan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hot Wok, så også på

 

Har du vært i Hot Wok? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din