Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“A Most visit in Dominican Republic”

Fabulous Village Ecological Resort
Vi finner ikke priser for dette hotellet
Våre reisepartnere på Internett oppgir ikke priser for dette hotellet, men vi kan søke andre alternativer i San Francisco de Macoris
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Fabulous Village Ecological Resort
Anmeldt 4 september 2017 via mobile enheter
Google-oversetting

Opphold: september 2017, reiste med familie
1  Takk, Carlos Manuel G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (5)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 5 anmeldelser

Anmeldt 18 september 2017 via mobile enheter
Google-oversetting

Opphold: september 2017, reiste som et par
1  Takk, Octavio Marino P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Et TripAdvisor-medlem
21
Anmeldt 27 juli 2017 via mobile enheter
Google-oversetting

Opphold: juli 2017, reiste som et par
1  Takk, Et TripAdvisor-medlem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29 mai 2017
Google-oversetting

  • Opphold: mai 2017, reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Dany00
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22 mai 2017
Google-oversetting

Romtips: Llevar repelente. Si vas en pareja, un sedán de altura promedio, en familia, que sea un vehículo to...
Se flere romtips
  • Opphold: mai 2017, reiste med familie
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Gerandy E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Vurder også disse overnattingsmulighetene i eller i nærheten av San Francisco de Macoris
10,5 km unna
Hotel Las Caobas
Hotel Las Caobas
Nr. 2 av 2 i San Francisco de Macoris
14 anmeldelser
37,9 km unna
El Rey
El Rey
Nr. 1 av 2 i La Vega
31 anmeldelser
52,1 km unna
Hotel Gran Jimenoa
Hotel Gran Jimenoa
Nr. 1 av 5 i Jarabacoa
263 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
43,9 km unna
Villa Celeste Estate
Villa Celeste Estate
Nr. 2 av 5 i Jarabacoa
68 anmeldelser
47,5 km unna
Ultravioleta Boutique Residences
46,3 km unna
Velero Beach Resort
Velero Beach Resort
Nr. 2 av 19 i Cabarete
377 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Fabulous Village Ecological Resort? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Fabulous Village Ecological Resort

Adresse: | La Vereda, Naranjo Dulce Arriba, San Francisco de Macoris, Den dominikanske republikk
Beliggenhet: Karibia > Den dominikanske republikk > Duarte Province > San Francisco de Macoris
Fasiliteter:
Bar/salong Strand Gratis frokost Gratis Internett-tilgang (WiFi) Gratis parkering Suiter Svømmebasseng Transport til flyplass
Hotellstil:
Nr. 1 av 2 hoteller i San Francisco de Macoris
Prisnivå: kr 1 670 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Antall rom: 7

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din