Svein J, Eier på Arctic Panorama Lodge, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 17. nov. 2015
Tusen takk for meget hyggelig tilbakemelding. Dere er noen fantastisk trivelige folk som vi håper vil komme tilbake til Uløya.
Med Vennlig hilsen
Svein Jakobsen
Fantastisk utsikt, fantastisk service, nydelige rom, nydelig mat. Vi var 9 stk på to dagers møte med flotte fasiliteter og møterom på naustet. En flott ramme rundt møtet. Det her kan ikke beskrives,men må oppleves.
Romtips: Alle rom er like flott med dusj og toalett.
Dato for oppholdet: august 2015
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Verdi
Rom
Spør rolfbak om Arctic Panorama Lodge
3 Takk, rolfbak
Michael R, Consultant på Arctic Panorama Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. september 2015
Takk for flott tilbakemelding, vi håper å se dere snart igjen. Med vennlig hilsen Aud og Svein
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Vi er en venne gjeng på 12 som ble ivaretatt på en helt fantastisk måte da vi dro på Arctic Lodge i uløybukt. Ett hjemmekoselig konsept med hyggelig vertskap og nydelig lutefisk med alt tilbehør et hjerte kan begjære. Det at vi alle gikk rundt i sokke læstan, gjorde at vi følte oss som hjemme. Tusen takk for oss!Vi kommer gjerne tilbake.
Dato for oppholdet: august 2015
Reisetype: Reiste med venner
Spør anitahW684YK om Arctic Panorama Lodge
1 Takk, anitahW684YK
Takk for flott tilbakemelding, hyggelig at dere likte vårt konsept. Dere er hjertelig velkommen tilbake. Med vennlig hilsen Aud og Svein
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Av og til så opplever man episoder i livet som liksom setter utropstegn etter seg. Dette var definitivt en slik episode!! Hele konseptet med vertskap, stedet i seg selv, mat og hele pakka. Det blir nesten litt tullete å prøve på å beskrive alt med bokstaver og tekst. Legg heller turen innom selv, og vær forberedt på hakeslepp!
Dato for oppholdet: juli 2015
Sted
Rom
Spør Berit F om Arctic Panorama Lodge
1 Takk, Berit F
Michael R, Consultant på Arctic Panorama Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2015
Hei Berit Tusen takk for meget hyggelig tilbakemelding, Dere er hjertelig velkommen tilbake til Uløya, kanskje en tur i tiden oktober - mars for å oppleve det fantastiske Nordlyset. Med vennlig hilsen Aud og Svein
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Her er det en spesiell atmosfære av både ro og aktivitet. Noen i følget senker skuldrene etter en strevsom jobbeperiode. Andre vil ut på aktiviteter og her er det mye å ta av; elvebåttur og toppturer på fjellet, midnattsoltur i båt. Til vinteren ønsker vi å se det berømte nordlyset og teste snøscootere. Maten må ikke glemmes, fersk fisk og hjemmebakt brød. Det er ikke lett å slå.
Romtips: Alle rom er forskjellige og har eget bad.
Dato for oppholdet: juni 2015
Reisetype: Reiste med venner
Verdi
Renslighet
Spør 611sigridf om Arctic Panorama Lodge
Takk, 611sigridf
Michael R, consultant på Arctic Panorama Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juni 2015
Hei Sigrid Takk for hyggelig tilbakemelding. Så fin at dere trivdes her på lodgen og på aktivitetene. Vi ser frem til neste besøk. Med vennlig hilsen Aud og Svein
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Utrolig fint sted, topp standard med fantastisk service hele døgnet! Stille og fint på uløya og flotte fjell og fjorder. Et deilig sted å være for å slappe av og nye stillheten, og å oppleve utrolig fine fjell og vakker natur!
Dato for oppholdet: april 2015
Sovekvalitet
Renslighet
Spør Bård F om Arctic Panorama Lodge
Takk, Bård F
Michael R, Consultant på Arctic Panorama Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. april 2015
Hei Bård! Takk for flott tilbakemelding. Hyggelig at dere trivdes på Lodgen og håper å se dere snart igjen. Med vennlig hilsen Aud & Svein