Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
Agoda.com
USD 101
Orbitz.com
Booking.com
Travelocity
Se alle 7 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Utrolig sjarmerende plass, god standard til fornuftig pris. Vi var godt forberedt på at toalett og dusj måtte deles og da gjorde ikke dette så mye. Koselige og sjarmerende rom og Svært god mat, hvalbiffen anbefales.

Veldig hyggelig betjening. Stedet produserer egen kaffe og vi fikk en ekstra omvisning i butikken etter stengetid.

Dato for oppholdet: juni 2021
Takk, 595trudeb
Anmeldt 4. juli 2021 via mobile enheter

Et sted vi hadde gledet oss til. Fiskesuppe med god kraft, men helt uten en eneste fiskebit. Kun en type hvitvin på glass, som ble servert lunken. Boknafisken var veldig god. Men servicen, i den grad det er mulig å bruke begrepet, var totalt fraværende. Så ikke forvent for mye.

Dato for oppholdet: juni 2021
1  Takk, 365gerdl
Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Forvik var en flott plass å stoppe imens man ventet på fergen. Mye sjarm og historie! Nydelig kaffe og bakverk var det også:) Anbefales for alle og enhver som venter på fergen mellom Forvik og Tjøtta på kystriksveien.

1  Takk, Jeppe U
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

I sommersol er dette et fantastisk sted, takket være atmosfære og omgivelser. I regnvær er opplevelsen en noe annen.
Godt vedlikeholdte rom fra forrige århundre. Renhold kunne vært bedre. Smal seng med noe vond madrass. 1 toalett og 2 dusjer på deling på 5 rom og 10 gjester var litt skummelt i disse koronatider. Felles stue og kjøkken. Kaffen var fantastisk og maten god, spesielt frokost, som ble servert individuelt. Svært hyggelig vertskap. Totalt en fin opplevelse.

1  Takk, reisegladtroms
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vi var på tur oppover kystriksveien i forbindelse med ferietur, da vi fant ut at vi skulle ta middagen vår på Forvik, fordi det passet bra med fergetidene. Siden vi spiser lavkarbomat, utvekslet jeg litt e-post med Hanne noen dager i forveien, og fikk menyforslag som vi synes hørtes nydelig ut.

Nydelig var det! Vi fikk blomkålpure, torsk og stekt sopp i tillegg til brokkoli, og maten smakte aldeles utmerket!

Ta turen innom Forvik hvis dere ønsker god mat i hyggelige omgivelser. 👍

1  Takk, FannyF599