Det eneste vi har å utsette er at det var veldig dårlig mobildekning. Den må forbedres siden... les mer
Mye morro for alle selv laveste barn på 110cm hadde mange karuseller og morro og velge i. Det... les mer
Årlig tradisjon å være en dag i djurs sommerland. I år ble det to ganger og neste år har vi bestemt oss for sesongkort. Nå er begge unger store nok til dragen og juvelen (kun en er stor nok for tigeren og piraten) så da blir det mange kjekke turer også for oss voksne. Denne parken blir man aldri lei av. Stort område så selv om det er mye folk føles den ikke overfylt slik som f.eks legoland gjør.
Vi hadde en fin dag i parken, korte køer og alle attraksjoner vi ønsket å ta var åpne. Corona-tiltak var så som så, man måtte på enkelte attraksjoner bruke munnbind. Noe vi opplevde som lite hensiktsmessig mtp at man stod tett i tett i køen uten munnbind på. Det burde også vært kommunisert på nettsiden at dette var påkrevd, slik at vi kunne kjøpt større pakke på et apotek eller lignende. Inne i parken tar de 5 dkk pr munnbind og du kan kun bruke 1 munnbind til 1 attraksjon. Mye håndsprit over alt.
Kjempe mange fine opplevelser for både for førskolebarn og småskolebarn, og vi voksne koste oss også. Vi var der en lørdag og søndag i fellesferien og stod ca 20 min i kø på det lengste. Av smittevern er de flinke. Sprit dispenser på alle attraksjoner og oppmerket plasser i køen.
Hyggelige ansatte ☀️
Vi valgte å besøke Djurs Sommerland med barna denne sommeren. Veldig lite folk i parken, og gode smitteverntiltak ifm covid-19. Hele gjengen var meget fornøyd. Det som er stengt er dinosaulandet, åpner 2022, og en del kiosker og restauranter. Alt i alt en glimrende park og en flott opplevelse for alle!
Kjempe kjekk park med godt utvalg både til store og små. Mye fint grønt område i hele parken. Skulle ønske det var med små kiosker rundt forbi i parken
Selve parken var super! Gøy for store og små, og veldig bra for oss som må ha glutenfri mat 👍🏻
Heller ikke veldig lange køer, til at det er midt i sesongen.
Badelandet var derimot en stor skuffelse. Garderobene var ekstremt fulle, skitne og det luktet ufyselig. Veldig uhygienisk og ekkelt både på doene og dusjene. Dårlig bemannet i selve badelandet og vannet i bassengene var grumsete.
Det var en fastmontert benk som stengte inngangen til garderobene og dette gjorde det veldig vanskelig å komme seg inn og ut.
Badelandet får terningkast 1.
Parken får terningkast 5.