“Fantastisk!”
Anmeldelse av Vinbanken

Vinbanken
Vurdert som nr. 1 av 10 Restauranter i Setermoen
Beskrivelse: En nisjebar på Setermoen. Vi serverer fingermat, norske oster og skinke med godt tilbehør på ei fjøl. Vi har drikke fra Italia og Portugal.
Anmeldt 9. juni 2023

Fantastisk mat og utrolig god service. Veldig hyggelig sted og atmosfære. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, hanne b
Vinbanken Vedal, Owner på Vinbanken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2023

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding:) god sommer!

Anmeldt 18. mai 2023 via mobile enheter

At Setermoen kunne huse slikt et friskt pust av middelhavsstemning og ganenytelse var vanskelig å tro, men miraklenes tid er ikke forbi. Har sjelden til aldri følt meg så velkommen og ivaretatt ved et spisebesøk. Anbefales 100% 🥇

Dato for besøk: mai 2023
1  Takk, P9086NDandreasm
Vinbanken Vedal, Eier på Vinbanken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juni 2023

Fantastisk å høre. Var hyggelig å servere dere ☺️
Hjertlig velkommen tilbake

Anmeldt 31. mars 2023 via mobile enheter

Kom over dette stedet på en travel torsdagskveld. De hadde egentlig fult, men driveren var opptatt av vi skulle få et godt måltid.

Dette fikk vi. Herlige smaker av ulike gode råvarer. Dette blir et godt minne å ta med seg fra vårt opphold i Bardu. Takk.

Dato for besøk: mars 2023
1  Takk, Fexplode
Vinbanken, Eier på Vinbanken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. april 2023

Tusen takk en for en fin tilbakemelding. Veldig hyggelig å servere dere. Velkommen igjen 😊

Anmeldt 29. juni 2021

Servicen var upåklagelig, hyggelig personale og maten var god. Vi hadde bestilt bord på forhånd og fikk et hyggelig bord i restauranten. Dette stedet er verdt et besøk.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, D2311GBellenh
Vinbanken Vedal, Eier på Vinbanken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2023

Tusen takk for tilbakemelding😊

Anmeldt 14. mars 2021

Var så heldig å få være stort selskap med hele familien på Vinbanken sommer 2020. Nydelig mat, drikke og proff service! Bra utvalg og fantastisk å kunne kjøpe med varer man har prøve og ikke prøvd etterpå! Håper vi kan komme igjen en gang vi er nordpå,foccacian trekkes opp av gammel og ung, den var nyydelig! :)

1  Takk, HegeTN
Vinbanken, Owner på Vinbanken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. mars 2021

Takk for at dere tok dere tid til å komme til Bardu og besøke oss. Det var utrolig hyggelig å ha dere på besøk og servere dere.

Gleder oss til å se dere igjen ved en senere anledning:)

Reisende som så på Vinbanken, så også på

Har du vært i Vinbanken? Del dine erfaringer!