Siw A
5,0 av 5 boblerAnmeldt 26. aug. 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2022
Vritomartis Hotel, Γενικός ΔιευθυντήςVritomartis Naturist Resort, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 29. aug. 2022
Dear Guest,

Thank you so much for taking the time to share your experience at our resort. We are so glad to hear that you had such a memorable stay with us and enjoyed so many aspects! :)

Reviews like yours are what gives us the energy to continue our work and improve even more. We hope to have the chance to accommodate you again and offer you an even more pleasant time on our premises.

Warm greetings from sunny Crete and the whole Vritomartis team! :)
Enkel og rask bestilling
Se flere hoteller i Sfakia
1 201
1 201
Anmeldt 4. februar 2020

Dette er eit fantastisk hotell.Herlig atmosfere,flott bsengområde,roligt,og ikkje minst fantastisk personalog ypperlig mat.Skal i sommer tilbake for sjuende gang,og fleire blir det
Helsing Vestlending

Dato for oppholdet: september 2019
2  Takk, Hilde Anita B
Vritomartis Hotel, Γενικός Διευθυντής på Vritomartis Naturist Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mars 2020

Dear Hilde,
Thank you so much for your message.
It is so nice to hear from you again. And how nice that you will be visiting us again this year. We are working hard every year to make your naturist vacation exquisite and we are not going to stop since we get all this beautiful feedback!
Take care. See you in the summer!

Anmeldt 7. januar 2019

Vi besøkte Vritomarits for første gang i 2018 etter å ha funnet stedet på internett. Vi har ikke mye erfaring med naturistferie og har ikke besøkt mange steder, men Vritomaritis passet perfekt for oss og i 2019 drar vi tilbake.
Dette er ikke et sted for nudister som ønsker å være nakne hele døgnet, men et sted for naturister som liker, eller har lyst til å prøve, å bade og sole seg i Evas og Adams drakt og som liker å kle seg til middag når solen går ned. Hotellet har et godt aktivitetstilbud som kan benyttes om man vil. Aktivitørene inviterer daglig til morgenstrekk på plenen og vannpolo i bassenget på ettermiddagen. Det er også tilbud om turer og opplevelser utenfor hotellet de fleste dager. Vi vurderte å bli med på en tur til Gavdos, men det koster ekstra og vi syntes det ble dyrt. Kanskje gjør vi det en annen gang. Det finnes også tennisbane, trimrom og andre aktiviteter på området. Man kan kjøpe spa-behandlinger som tilbys i hotellets underetasje. Da vi var der, hadde også hotellet tilbud om en personlig trener, en tidligere OL-utøver, som kunne hjelpe og veilede deg om du ønsket det.

Bassenget er supert og alltid ledig solseng. Bassengbaren serverer en rekke deilige lunsjretter og drikker, og her kan du spise og drikke naken, om du vil. Servitørene tar noen runder rundt bassenget av og til og du kan få servert drikke direkte til solsenga. Ved bassengbaren er det også en liten butikk som selger et utvalg snacks, vin, brus, iskrem, toalettartikler, solkrem, solbriller, diverse klær osv.. Om det er noe du trenger, finner du det sannsynligvis her.

Middagen på kvelden er av buffet-typen. Det er et stort salatbord, et godt utvalg varmretter som varierer litt fra dag til dag, og et utvalg desserter. Man må betale for drikke, og noen vil kanskje savne franske og italienske viner på vinkartet, men det er et godt utvalg greske viner.

Nærmeste tettsted er Chora Sfakion. En liten og sjarmerende by et par kilometer fra hotellet og Sfakia-regionens hovedsenter. Hotellet kjører gratis minibuss hit flere ganger om dagen, eller man kan ta taxi, eller spasere. Her finnes politi og lege, et par minibanker, en rekke spisesteder, et par "supermarkeder" og litt klær, suvenirer og lokale spesialiteter. Flott sted hvor man kan sitte på bryggekanten med en god lunsj eller middag. Herfra går det også rutebåter og taxibåter langs kysten til diverse steder. De har også dykkesenter som samarbeider med hotellet.

Hotellet formidler bilutleie hvor bil kan bestilles i resepsjonen og hentes og leveres på hotellet eller på flyplassen. Man har alt man trenger på hotellet, og man kan få med seg ting også utenfor hotellet om man deltar på hotellets turer, men om du vil se deg litt omkring på egenhånd, anbefales å leie bil. Det er mange små steder og landsbyer å besøke på sørkysten av Kreta, og også mye historie å studere. Vil du besøke de store byene på nordsiden av Kreta, er det en drøy times biltur over fjellene med bil.

Hotellet og anlegget er velstelt og godt vedlikeholdt. De ansatte er alltid hyggelig og imøtekommende. Personalet er gode på å være tilgjengelig og tilby sine tjenester uten å tippe over og bli masete og påtrengende, og det er bra. Vil du være i fred, så får du det.

Ikke langt fra hotellet ligger Filaki Beach. Dette er hotellets naturiststrand og hotellets gratis minibuss kjører hit flere ganger rom dagen. Man kan også gå den snaue kilometeren til stranda. Her finnes solsenger til leie om man ikke vil ligge rett på bakken, og i strandbaren får man kjøpt det man trenger av mat og drikke til en lang dag på stranda. Stranda har ikke sand, men består av små runde steiner. Badesko anbefales om man vil ut i vannet.

Vi var litt bekymret for om det skulle bli veldig varmt og klamt vær etter en slitsom erfaring fra Spania året før, men slik var det ikke. Det var bare deilig klima og temperatur. Rommene har aircondition slik at man kan få behagelig nattetemperatur og får sove godt.

Det følger ikke med store badehåndklær på rommet. Ved å betale et depositum på 20 euro i resepsjonen får du et stort badehåndkle som du kan bytte til rent så ofte du vil. Når du leverer håndkleet ved avreise, får du depositumet tilbake.

Kan absolutt anbefale hotellet. Hotellet er ikke et typisk charterhotell basert på ukesopphold, men man bestiller som man vil, enten det er en enkelt overnatting, eller fire uker. Om man er litt sein med å bestille, kan man oppleve at det blir vanskelig å få plass i høysesongen. Det er ofte et ledig rom en dag her og en dag der, men du får kanskje ikke samme rom under hele oppholdet. Hvis du må bytte rom i løpet av oppholdet, vil personalet bistå med å flytte tingene dine.

Om du synes naturisme er litt skummelt, da er dette hotellet et veldig fint og ufarlig sted å prøve det ut. Man kan meget godt bo på hotellet uten å måtte være naken. Ingen krever at du kler av deg med mindre du skal oppholde deg i bassengområdet. Her har du muligheten til å bruke litt tid på å vende deg til naturist-tanken før du tar mot til deg og gjør som alle de andre, nyter sol og vann uhindret på hele kroppen. Hotellet er tilrettelagt for familier og barn, men det var ikke barn der da vi var der. De fleste gjestene var fra 30-40 år og oppover.

Dato for oppholdet: juli 2018
3  Takk, 184justnormal
Vritomartis Hotel, Γενικός Διευθυντής på Vritomartis Naturist Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2022

Dear Guest,

Greetings from Vritomartis and thank you for your detailed and honest review. We appreciate a lot your continuous preference for our resort.

We are glad that we met your expectations in so many ways and we can guarantee that we will try to improve even more in the future. We are really proud that we created a place where people can create so many memories and remarkable experiences!

Many greetings from sunny Crete as we are looking forward to your next visit! :)

Anmeldt 5. juni 2018

Jeg var på let etter et sted hvor jeg kunne nyte sola og hvor jeg kunne nå fine turløyper uten å være avhengig av bil. Det fant jeg her.
Personalet gjorde sitt ypperste for at man skulle trives. God og variert mat til frokost og middag.Dette stedet vil helt sikkert bli vurdert når jeg planlegger ny reise.

Dato for oppholdet: mai 2018
2  Takk, PerP167
Nikos D, General Manager på Vritomartis Naturist Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juni 2018

Dear valuable guest,
Thank you for making time to write such a beautiful review about our resort. We are very happy that you were satisfied from our resort and from the staff. We are looking forward to see you again in 2019.

Anmeldt 10. oktober 2016 via mobile enheter

Vritomartis naturisthotell på Kreta sør er et godt sted å komme til.
Vi er et par som fylte 60 år i år og var på dette hotellet for første gang i fjor. Da booket vi inn i slutten av april etter først å ha tatt en rundtur på øya. Rundturen gikk fra Chania til vi nådde palmeøya Vai helt øst. Landskapet i øst var helt annerledes enn i nord og sør/vest hvor det er skrint og høye fjell.
Tilbake til Vritomartis.
Da vi kom til hotellet i fjor var det helt nyoppusset i vakre lyse gråtoner og hvitt.
Personalet som tok i mot oss i mørkt antrukne klær, var utrolig hyggelige og korrekte. Ikke noe slinger i valsen.
Rommene var pene og rene, og utsikten var nydelig mot det sydlige Middelhavet.
I hagen var det et stort basseng med rikelig med gode solsenger rundt. Frokost og middag var inkludert i prisen, mens lunsjen måtte vi sørge for selv i poolbaren. Her jobbet det to dyktige unge jenter fra Aten, som ellers i året var studenter. Alltid smilende og med en morsom kommentar, vartet de oss opp på alle måter. De kjente oss igjen da vi dukket opp igjen i år. Da fikk vi gode klemmer og en suss på hvert kinn.
Hotellet hadde også en liten butikk som var oppe noen timer midt på dagen.
Middagen var en stor kulinarisk opplevelse hver eneste dag, og kan ikke forklares, bare oppleves. Innendørs var det en selvfølge at alle var iført anstendige klær, men på uteområdene var det naturismen som rådet. Godt og avslappende på alle måter. Det var flest par på vår alder der, men også yngre og eldre. Alle åpne og hyggelige mennesker, som var lette å få kontakt med. Om kvelden var det åpen bar og av og til underholdning av lokale dansere.
Jeg kan anbefale dette stedet på det varmeste etter å ha tilbrakt to ferier, to år på rad, her nede. Både min mann og jeg stortrives.

Dato for oppholdet: mai 2016
4  Takk, annasbok
Nikos D, Γενικός Διευθυντής på Vritomartis Naturist Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. oktober 2016

Dear valuable guest,

We are extremely flattered by your nice review. It is very pleasant to hear that you found Vritomartis a familiar, warm and welcome place to come back. Many of our guests have become friends over the years, both for the staff and other guests.
Vritomartis is a place for everyone: couples, people on their own, families...and you can as well come back with a group of colleagues or friends.
Sfakia is a place far away from mass tourism, so you can enjoy a clear and relaxing view of the White Mountains or the Libyan sea depending on your room type. There are as well lots of naturist secluded beaches where you can swim almost alone.
Whitin the hotel, you have a chance to discover Cretan traditions and gastronomy by tasting our evening dishes, assisting to our night events or joining our Greek and mythology lessons.

We wish you a lovely rest of the summer,

Kindest Regards,
Nikos Douroudakis
General Manager

Anmeldt 6. oktober 2016

Dette var vårt 7. besøk på dette flotte hotellet. Rent og fint. Meget god mat serveres til frokost og middag. Kan absolutt anbefale den herlige stranden. Få med dere en flott tur til Gavdos, Anbefales

Dato for oppholdet: august 2016
1  Takk, ArneAndreassen

Dear valuable guest,

Thank you for choosing Vritomartis once again for your holidays. We are glad our facilities and their maintainance, our menu as well as our private pebble naturist beach contributed to make of your stay a positive experience.

We are looking forward to your 8th visit.

Kindest Regards,
Nikos Douroudakis