Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Great location, really fun horse box conversion”
Anmeldelse av Brooks Country House

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 7 sider til!
Brooks Country House
Nr. 1 av 1 hoteller i Sellack
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 10 september 2017
Google-oversetting

  • Opphold: august 2017, reiste med familie
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, MummyTravels224
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (217)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1418 av 217 anmeldelser

Anmeldt 21 august 2017
Google-oversetting

Romtips: When booking direct ask for £1 breakfast rate. If booking room only, breakfast is £8.50.
Se flere romtips
  • Opphold: august 2017, reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Bob H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
carlabrooks, Owner på Brooks Country House, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28 august 2017
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21 august 2017
Google-oversetting

  • Opphold: august 2017, reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, JonR4567
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20 august 2017 via mobile enheter
Google-oversetting

Opphold: august 2017, reiste med familie
Takk, Simon P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16 august 2017
Google-oversetting

  • Opphold: august 2017, reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Topolli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Vurder også disse overnattingsmulighetene i eller i nærheten av Sellack
3.8 km unna
Glewstone Court
Glewstone Court
Nr. 1 av 12 i Ross-on-Wye
593 anmeldelser
8.3 km unna
The Old Court Hotel
The Old Court Hotel
Nr. 7 av 12 i Ross-on-Wye
500 anmeldelser
5.7 km unna
The King's Head Hotel
The King's Head Hotel
Nr. 3 av 12 i Ross-on-Wye
401 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
5.6 km unna
The Royal Hotel
The Royal Hotel
Nr. 2 av 12 i Ross-on-Wye
1 146 anmeldelser
6.1 km unna
The Chase Hotel
The Chase Hotel
Nr. 6 av 12 i Ross-on-Wye
489 anmeldelser
4.7 km unna
Castle Lodge Hotel
Castle Lodge Hotel
Nr. 9 av 12 i Ross-on-Wye
153 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Brooks Country House? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Brooks Country House

Adresse: Pengethley Park, Sellack, Ross-on-Wye HR9 6LL, England (tidligere Pengethley Manor Hotel)
Telefonnummer:
Beliggenhet: Storbritannia > England > Herefordshire > Ross-on-Wye > Sellack
Fasiliteter:
Bar/salong Gratis Internett-tilgang (WiFi) Gratis parkering Kjæledyr tillatt (hunder/husdyr velkommen) Restaurant Romservice Suiter Svømmebasseng Rullestoltilgang
Hotellstil:
Nr. 1 av 1 hoteller i Sellack
Prisnivå: kr 611 - kr 1 170 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:4 stjerne — Brooks Country House 4*
Antall rom: 19
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Hotels.com, Booking.com, Expedia og 5viajes2012 S.L. slik at du trygt kan bestille fra Brooks Country House. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.
Også kjent som:
Best Western Ross-On-Wye
Ross-On-Wye Best Western

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din