14 dager på veien med bobil. Siste natt tilbrakt her. Den beste campingen vi har besøkt i sommer. Bra lokasjon. Supert moderne servicebygg. God plass. Aktiviteter for familien. Cafe++.
Kommer gjerne tilbake.
Kommer gjerne tilbake.
Stoppet på tur sørover for å bade og sove og nyte godværet. Meget fornøyd! God plass for campingvogn. Flott servicebygget. Kafé med mat og ølservering. Fint å bade. Stille og rolig. Pent nabolag med fastplasser. Vi kommer igjen👍🏼
Tok en stopp på vei sørover og var så heldige å ta den hos Vegset. Fin badestrand med flytebrygge, minigolf og cafe med veldig hyggelig betjening. Is, vafler, kaker, drikke+++. Dette blir fast rasteplass for oss😊
Vi har vært innom noen campingplasser, mange ok, men Vegset var fantastisk. Så velholdt, vakkert beliggende ved vannet, utmerket service, rett og slett perfekt. I tillegg er cappuccinoen svært god. Det skal sies været var strålende sol og 27 grader, som alltid hjelper.
Vårt opphold på Vegset Camping var en positiv opplevelse.Vi fikk en stor og godt merket tomt til vår bobil.Serviceligbygget er nytt, god plass i separate dusjrom. og et greit kjøkken.Gratis internett med gode signaler, Svært hyggelig vertskap på en velholdt og ren campingplass ved E-6 i nordenden av Snåsavannet.
Meget god service og anbefaler å avlegge et besøk. Koselig og trivelig cafe helt i vannkanten av snåsavatnet. Du kan sitte ute på terrassen og nyte en drikke i fin gode omgivelser, cafe har sole rettigheter. Det gårnogsp fint å komme med båt, da denne kan legges til bryggen like ved cafe.
Har i tillegg en fin campingplass med gode og fine plasser for telt, campingvogn og bobiler, samt utleie hytter, har også fine bademuligheter rett utenfor cafe døra.