Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
eDreams
Priceline
Agoda.com
StayForLong
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (19)
Filtrer anmeldelser
19 resultater
Vurdering fra reisende
4
6
9
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
4
6
9
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 19 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig rimelig familie drevet hotell. God service, god mat og fikk ladet elbilen min. Rommet var rent og pent, og følte jeg fikk valuta for pengene. Veldig rolig sted og ikke noe støy. Ligger noen minutter fra E6, men maks 5 min.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, 511einarb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2020

Ligger ypperlig til ved Snåsavatnet, med høy himmel og flotte omgivelser !
God mat og hyggelig betjening.
Rent og pent på rommet.
Egentlig ikke noe å sette fingeren på, her er det stille og rolig og ingen tilgjorthet.
Og en liten presentasjon, og utstilling om Joralf Gjerstad, for den som er interessert i det.
Konklusjon:
"What you see is what you get". Det er sånn vi liker det, i hvert fall.

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Kjell Morten K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2019

Det er verdt å ta seg det bryet å kjøre 5-10 minutter bort fra E6 for å komme til Snås Hotell. Koselig, ryddig, rent og fredelig beliggenhet. Hyggelig betjening og god frokost og også middag for de som ønsker dette. Dette kan anbefales

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, Adventurer368810
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2016

Vi har overnattet på Snåsa i mange år på vår vei opp gjennom landet til Nord Norge.
Det er meget rent og godt vedlikeholdt, men nå tynger vel alderen mer og mer.
Det trengs nok oppgraderinger både her og der. Nytt i år for oss var at det ikke lenger er ala carte middagsservering, men en buffet. Maten hadde stått framme altfor lenge og var tørr. Dessuten kostet buffeen 250, og selve rommet 1250. Dette er for dyrt sammenlignet med andre hoteller som også serverer kveldsbuffeen gratis.
Derfor velger vi nå et annet hotell som regel, men i år var det ikke plass.

Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, 308ingunnb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2016 via mobile enheter

Lavmælt, rolig og stille. Særegent hotell i naturskjønne omgivelser. God mat! Trivelig personale og god service! Bra campingplass tilknyttet hotellet også! Ikke nytt, moderne og fancy, men sjarmen, stemningen og omgivelsene gjør dette til en favorittstopp på reisefot! Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Raymond N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser