JohanJohansen69
48.1 km fra Snåsa Hotell
50.5 km fra Snåsa Hotell
65.0 km fra Snåsa Hotell
50.1 km fra Snåsa Hotell
Fantastisk utsikt fra rommet.
68.3 km fra Snåsa Hotell
68.6 km fra Snåsa Hotell
grong gard guest house lovely
23.0 km fra Snåsa Hotell
Se flere hoteller i Snåsa
Anmeldt 25. juli 2020

Kjempegod middag og frokost til en rimelig pris. Vi spiste hjemmelaget reinskav med dessert til middag og nylaget egg og bacon til frokost. Barna fikk barnevennlig meny.

Rolig atmosfære og veldig serviceinnstilt og hyggelig personale.

1  Takk, Bente A
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig rimelig familie drevet hotell. God service, god mat og fikk ladet elbilen min. Rommet var rent og pent, og følte jeg fikk valuta for pengene. Veldig rolig sted og ikke noe støy. Ligger noen minutter fra E6, men maks 5 min.

2  Takk, 511einarb
Anmeldt 23. juni 2020

Ligger ypperlig til ved Snåsavatnet, med høy himmel og flotte omgivelser !
God mat og hyggelig betjening.
Rent og pent på rommet.
Egentlig ikke noe å sette fingeren på, her er det stille og rolig og ingen tilgjorthet.
Og en liten presentasjon, og utstilling om Joralf Gjerstad, for den som er interessert i det.
Konklusjon:
"What you see is what you get". Det er sånn vi liker det, i hvert fall.

Dato for oppholdet: juni 2020
Takk, Kjell Morten K
Anmeldt 4. september 2019

Det er verdt å ta seg det bryet å kjøre 5-10 minutter bort fra E6 for å komme til Snås Hotell. Koselig, ryddig, rent og fredelig beliggenhet. Hyggelig betjening og god frokost og også middag for de som ønsker dette. Dette kan anbefales

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, Adventurer368810
Anmeldt 1. august 2016

Vi har overnattet på Snåsa i mange år på vår vei opp gjennom landet til Nord Norge.
Det er meget rent og godt vedlikeholdt, men nå tynger vel alderen mer og mer.
Det trengs nok oppgraderinger både her og der. Nytt i år for oss var at det ikke lenger er ala carte middagsservering, men en buffet. Maten hadde stått framme altfor lenge og var tørr. Dessuten kostet buffeen 250, og selve rommet 1250. Dette er for dyrt sammenlignet med andre hoteller som også serverer kveldsbuffeen gratis.
Derfor velger vi nå et annet hotell som regel, men i år var det ikke plass.

Dato for oppholdet: juli 2016
Takk, 308ingunnb