Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Forferdelig betjening”
Anmeldelse av Snåsakroa Cafe AS

Snåsakroa Cafe AS
Vurdert som nr. 3 av 3 Restauranter i Snåsa
Kjøkken: Norsk, Helsekost
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. august 2021

Helt forferdelig mat, badet I fett. Skulle liksom være pasta i hvit saus. Innehaver kjefter på kunder, arrogant betjening. Ikke verd et besøk!

Dato for besøk: juni 2021
6  Takk, 286kariannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (60)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 60 anmeldelser

Anmeldt 7. juli 2021 via mobile enheter

Beliggenheten er flott men så dårlig vedlikeholdt. Uteplassen hadde vinglete slitte krakker. Ugrasset vokste men blomstene hadde visnet, uten å bli fjernet. Maten var heller ikke noe å komme tilbake for, det bar preg av ferdigprodusert oppvarmet mat. Jeg har ikke noe negativt å si om betjeningen på stedet. Beklager å måtte si dette, men vi betaler jo for maten og har en viss forventning etter å ha sett på hjemmesiden deres.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, moniaee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juni 2021

Kald og dyr og usmakelig burger,kjør forbi !Frister ikke til gjentagelse,her er det visst om å gjøre å tyne kundene for mest mulig penger hurtigst mulig.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, arveg2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. januar 2021

Jeg opplevde selv å se et lass med busspassasjerer bli skjelt ut av eier av kroa. Synes dette var helt forkastelig og valgte å betale og fortalte området så snart som mulig. Barna mine synes dette var skummelt og ville gå. Ble til at vi fant oss et annet sted å stoppe!

Dato for besøk: desember 2020
4  Takk, Sverrehau
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. desember 2020

eier var truende da jeg klaget på mat.anbefaler ik noen å stoppe her.kjør videre og finn hva som helst,til og med winer på statoil er bedre

Dato for besøk: desember 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
4  Takk, smaktedritt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Snåsakroa Cafe AS, så også på

 

Har du vært i Snåsakroa Cafe AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.