Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (22)
Filtrer anmeldelser
22 resultater
Vurdering fra reisende
16
6
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
16
6
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 22 anmeldelser
Anmeldt 6. oktober 2018 via mobile enheter

Herlig plass for ute og inneaktiviteter, og det største høydepunktet var nok for de fleste en herlig 4-retters middag ❤️
Fantastisk mat og noe av det bedre vi fra BUP har opplevd.
Men fler enn 40 er tilnærma umulig i grupperommet med tanke på lydnivå.
Fine hytter med alt man trenger

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, phokusman
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2018 via mobile enheter

Jeg var sen med å gi beskjed om at jeg var vegetar, men kokken diska opp med et helt fantastisk måltid på kort varsel. Alt det andre her er var også på stell, så jeg kan ikke annet enn å anbefale stedet på det varmeste.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 696andr_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2018 via mobile enheter

Flott sted i idylliske omgivelser noen mil utenfor Trondheim med fantastiske turområder rett utenfor hyttedøren. Personalet står på tå hev for å oppfylle dine ønsker. Knallbra mat, med fokus på gode smaker av kortreiste råvarer.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Espen C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2018 via mobile enheter

Hadde på forhånd hørt det var en plass som var kjent for bra mat, og hyggelige omgivelser. Forventningene ble innfridd, og vel så det! Nydelig mat, og en gjestfrihet i egen klasse. Betjeningen var superhyggelige, uten at det var påtatt. Pluss for så mye spennende å drikke, også for de som ikke drakk alkohol, og allergikere i følget fikk det samme å spise som de andre, siden vi hadde varslet på forhånd, så de fikk tilpasset menyen.
Gode senger og fine hytter. Anbefales på det sterkeste.
Projektoren på møterommet trengs utskiftning, den var ikke bra.
Hit kommer vi gjerne igjen, som firma og som privatpersoner :)

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, 861margretheh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mars 2018 via mobile enheter

Fint sted hvis du skal ha en mindre samling eller konferanse. Må skryte av kokken og den kortreiste maten som serveres. Prosjektøren på kursrommet har sett sine beste dager, men den er sikkert skiftet ut nå. Hjemmekoselig sted med mulighet for en pils i stampen før middag. Anbefales.

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, BNilssen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser