Vi hadde en flott dag i klatreparken, men små i Gul løype og store i grønne og blå. De ansatte var... les mer
Beste klatreparken vi har vært i. Hyggelige og dyktige ansatte! Vi har tre barn på 2/5/7 år og her... les mer
Parken er bemannet med dyktige og engasjerte medarbeidere. Opplæringen føltes trygg, og slett ikke unødvendig selv om familien har klatret endel tidligere. Tenåringene syntes løypene var varierte og utfordrende.
Området er rent og flott opparbeidet, uten at naturpreget er ødelagt. Tusen takk for en flott dag!
Som barn var jeg i Teveldal hver sommer når vi besøkte familie i Meråker. Å dra tilbake med egne barn på 9 og 12 var en innertier. For et fantastisk anlegg!! Vi tilbrakte en hel dag på Rypetoppen og det var tipptopp selvom været ikke spilte på lag. Her fikk voksne og barn testet fysiske og mentale grenser samtidig som vi opplevde stor grad av mestring. De ansatte vi møtte var tilgjengelige, blide og imøtekommende. Rypetoppen må være landets beste klatrepark! Vi kommer tilbake
Vi besøkte parken for første gang forleden dag. To voksne og barn på 8, 10 og 13 år.
Vi storkoste oss hele dagen, men rakk dessverre ikke alle løypene. Det var ikke kø da vi besøkte parken, og vi hadde lite pauser. Det er rett og slett bare så mye gøy å velge mellom. Mange flotte zipliner i alle vanskelighetsgrader. Spesielt spektakulært med dem som gikk over vannet samt klatringen i berget bort til to av ziplinene. Ellers maaaange flotte løyper med ulik vanskelighetsgrad og ulike hindere. Vi kommer garantert tilbake, flere ganger.
Her får hele familien/vennegjengen mulighet til å utfordre seg i vakre omgivelser, enten du er av den engstelige typen eller du er adrenalinjunkie. Sikkerheten står i høysetet og ansatte er blide og hjelpsomme. Godt bemannet også på dager med færre besøkende. Imponerende oppbygd og tilrettelagt adventurepark med ulike overnattingsmuligheter og aktiviteter for totalopplevelse. Anbefales for den som liker natur, utfordringer og morro🤩. Vi kommer tilbake👌
Tusen takk for veldig hyggelige ord etter deres besøk, høsten 2019! :)
Vi håper å se dere tilbake i parken, snart. Velkommen skal dere være!
Flott park med klatreløyper som utfordrer absolutt alle aldre og nivåer. Sikkerhet i høysetet, hyggelig ansatte! Godt tilrettelagt for overnatting i hytter og lavvo, hvor også fri bruk av kano inngår.
Tusen takk for veldig god tilbakemelding!
Vi håper å se dere tilbake i parken, snart. Velkommen skal dere være :)
Vi dro 3 voksne og 3 barn.
Barna var 6,7 og 8. Vi hadde en flott dag med løyper som passa alle.
Rypetoppen skal ha ekstra kred for kreativitet, da vi fant både snowboard of kjelke oppi noen av løypene.
De ansatte som gikk rundt i løypene var tålmodige og virket dyktige i jobben de utførte.
Det som trekker ned fra 5 til 4 stjerner er følgende:
Litt for mye tid i kø.
Litt rotete ved både leie og innlevering av utstyr.
At de ikke fyrer opp grillene, man må kjøpe kull selv og fyre opp. Det er for lite med en grill, og jeg tenker at Rypetoppen burde ordna med varme griller.