Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 17:30
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Står til gull

Fantastisk anlegg som er lagt opp for alle aldre og ønsker om utfordring. Service fra de ansatte... les mer

Anmeldt 8. august 2021
335olef
,
Oslo, Norge
Kjempedag for familien.

Vi hadde en flott dag parken. Hadde ingen spesielle forventninger men hadde hørt mye bra... les mer

Anmeldt 2. august 2021
Trip723309
via mobile enheter
Les alle 60 anmeldelsene
  
Anmeldelser (60)
Filtrer anmeldelser
60 resultater
Vurdering fra reisende
56
4
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
56
4
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 60 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde to netter i Bjørnehi-hytter, som ligger rett ved inngangen til klatreparken. Flott beliggenhet i naturskjønne omgivelser, og muligheter for å bruke kano og sup på kveldstid. Husk pute og dyne for maksimal sovekomfort.

Selve klatreparken er eksepsjonell. Har vært i et par andre tidligere som har gitt gode opplevelser, men denne var heftigere, større og morsommere enn de andre vi har vært i. Mange forskjellige muligheter for store og små, og noen zip lines som er verdt turen alene. Det eneste som trekker litt ned er all myggen og knotten, men det finnes det midler mot.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, eirhaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde en helt super dag i klatreparken. Hadde med barn i alderen 2, 7, 8, 11 og 15 år + fire voksne. Alle koste seg like mye. 2-åringen var helt vill i de gule løypene, vi ble skikkelig positivt overrasket over at det var løyper som passet han også. Absolutt verdt et besøk. Vi angrer på at vi ikke ordnet overnatting og brukte to dager i parken.

Tok med grillmat og brukte grillen ved vannet til lunsj. Var mange benker der, og fine fasiliteter. Litt kø på en del av løypene, men det må man vel bare regne med. Mange instruktører som gikk rundt i løypene og hjalp til, og vi fikk god opplæring før vi startet.

Vi kommer garantert tilbake!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, ranjav
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Parken er bemannet med dyktige og engasjerte medarbeidere. Opplæringen føltes trygg, og slett ikke unødvendig selv om familien har klatret endel tidligere. Tenåringene syntes løypene var varierte og utfordrende.
Området er rent og flott opparbeidet, uten at naturpreget er ødelagt. Tusen takk for en flott dag!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, tfwl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Som barn var jeg i Teveldal hver sommer når vi besøkte familie i Meråker. Å dra tilbake med egne barn på 9 og 12 var en innertier. For et fantastisk anlegg!! Vi tilbrakte en hel dag på Rypetoppen og det var tipptopp selvom været ikke spilte på lag. Her fikk voksne og barn testet fysiske og mentale grenser samtidig som vi opplevde stor grad av mestring. De ansatte vi møtte var tilgjengelige, blide og imøtekommende. Rypetoppen må være landets beste klatrepark! Vi kommer tilbake

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, sher3105
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Vi besøkte parken for første gang forleden dag. To voksne og barn på 8, 10 og 13 år.

Vi storkoste oss hele dagen, men rakk dessverre ikke alle løypene. Det var ikke kø da vi besøkte parken, og vi hadde lite pauser. Det er rett og slett bare så mye gøy å velge mellom. Mange flotte zipliner i alle vanskelighetsgrader. Spesielt spektakulært med dem som gikk over vannet samt klatringen i berget bort til to av ziplinene. Ellers maaaange flotte løyper med ulik vanskelighetsgrad og ulike hindere. Vi kommer garantert tilbake, flere ganger.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 326yngvel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser