Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 17:30
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fantastisk

Lå over en natt i Artic Dome. Hadde fri tilgang på SUPbrett og kano på kveldstid. Ungene og de... les mer

Anmeldt 2. juli 2022
ingridbD7090LQ
,
Norge
Står til gull

Fantastisk anlegg som er lagt opp for alle aldre og ønsker om utfordring. Service fra de ansatte... les mer

Anmeldt 8. august 2021
335olef
,
Oslo, Norge
Les alle 62 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (62)
Filtrer anmeldelser
62 resultater
Vurdering fra reisende
58
4
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
58
4
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 62 anmeldelser
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Veldig bra park som passer for de fleste, effektiv måte å kurere høydeskrekk.
Anbefaler speilet turen over Brudesløret

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, geirerlendj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Sommeropphold i 6gr og regn, men likevel hadde vi det fantastisk. Alle fikk sine utfordringer, og var godt fornøyde. Dessverre for kaldt til å prøve vannaktivitetene, men ungene var slitne nok etter klatringa

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, marthemaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde to netter i Bjørnehi-hytter, som ligger rett ved inngangen til klatreparken. Flott beliggenhet i naturskjønne omgivelser, og muligheter for å bruke kano og sup på kveldstid. Husk pute og dyne for maksimal sovekomfort.

Selve klatreparken er eksepsjonell. Har vært i et par andre tidligere som har gitt gode opplevelser, men denne var heftigere, større og morsommere enn de andre vi har vært i. Mange forskjellige muligheter for store og små, og noen zip lines som er verdt turen alene. Det eneste som trekker litt ned er all myggen og knotten, men det finnes det midler mot.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, eirhaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde en helt super dag i klatreparken. Hadde med barn i alderen 2, 7, 8, 11 og 15 år + fire voksne. Alle koste seg like mye. 2-åringen var helt vill i de gule løypene, vi ble skikkelig positivt overrasket over at det var løyper som passet han også. Absolutt verdt et besøk. Vi angrer på at vi ikke ordnet overnatting og brukte to dager i parken.

Tok med grillmat og brukte grillen ved vannet til lunsj. Var mange benker der, og fine fasiliteter. Litt kø på en del av løypene, men det må man vel bare regne med. Mange instruktører som gikk rundt i løypene og hjalp til, og vi fikk god opplæring før vi startet.

Vi kommer garantert tilbake!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, ranjav
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Parken er bemannet med dyktige og engasjerte medarbeidere. Opplæringen føltes trygg, og slett ikke unødvendig selv om familien har klatret endel tidligere. Tenåringene syntes løypene var varierte og utfordrende.
Området er rent og flott opparbeidet, uten at naturpreget er ødelagt. Tusen takk for en flott dag!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, tfwl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser