Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (85)
Filtrer anmeldelser
85 resultater
Vurdering fra reisende
37
33
9
6
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
37
33
9
6
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 85 anmeldelser
Et Tripadvisor-medlem
Anmeldt 10. august 2020

Vi opplevde fasilitetene som dårlige ift prisen på oppholdet, spesielt sanitærforholdene. Renholdet i teltet (glamping) var heller ingenting å skryte av. Sengetøyet var slitt og kunne trengt en oppgradering (nupper og flekker). Det var heller ikke den beste servicen på strandbarene da de glemte oss, men maten vi spiste var god. Ellers nydelig natur og strand. Finest på en solskinnsdag selvfølgelig.

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Et Tripadvisor-medlem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020

Besøkte Stokkøya Sjøsenter i ferien da vi hadde hørt mye om plassen. En nydelig plass med en fantastisk strand, men rommene trenger virkelig en oppussing! Vi ble møtt av et slitent interiør, møkkete gardiner, lys som ikke virket,badedør som gikk trekt, ingen plass på badet til oppevaring av toalettsaker for en hel familie. En knallhard "køyseng" og stoler i stål som var like vonde å sitte i som den knøttlille sofaen. Kun 1 hagestol å krangle om...., men det som sjokkerte mest var den enkle/kjedelige frokosten. Minimalt med pålegg og et surdeigsbrød så fult av korn at man skulle tro det var beregnet for fugler og ikke folk. Et "hipt" sted som kanskje er mest ment for ungdommer og surfere ?Hadde forventet mer av en overnattingsplass som tar over 2000 kr PR natt.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Goodfood6
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020

Hadde store forventninger til oppholdet her, men ble dessverre noe skuffet. Selve beliggenheten er helt fantastisk,og betjeningen veldig blid og trivelig. Bodde i Subhusene, og rommet var i utgangspunktet veldig trivelig og utradisjonelt. Spindelvev i taket, uutholdelig varmt på natten pga dårlig ventilasjon trekker veldig ned. I dusjen var det umulig å få normal temperatur. Utenfor husene er det lite vedlikeholdt, og på den fine stranda sto det store søppelsekker fulle med søppel. Bestilte oss bord på Strandbaren til Lunsj, og så frem til god mat. Sildetallerkenen og blåskjellene var veldig gode. Kjøttet var så seigt og nesten umulig å få i seg. Har lyst til å prøve et opphold her en gang til, men da må ting forbedres. Håper det skjer, for denne beliggenheten er helt fantastisk og synd hvis det andre skal trekke så mye ned. U.S

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 773unnis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020

Et flott sted i nydelige omgivelser. Men, renholdet må de virkelig skjerpe seg på! De fleste bord og stoler var møkkete, skitne golv på toalettene, masse dopapir søl,ølsøl, fulle søppelbøtter og skitne kontaktflater på campingplassen. Det var riktignok satt ut sprit flere steder, men det holder ikke, særlig nå. Men stedet i seg selv er nydelig, også vakker utsikt fra restauranten. Mn maten var ikke mye å skryte av. Seigt kjøtt og tørre poter til overpris. Desserten var helt ok, mn til en pris på 2500 kr for en famile hvor barna knapt smakte på maten ble i overkant. Annbefaler ikke dette stedet for barnefamilier! Skal dere spise, ta med egen mat eller grill!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, INmsmid
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Meny bestod av tre forskjellige retter å velge i: Blåskjell,glassurmarinert lammeribbe og vegetar rett blomkål m/tilbehør. Jeg å dattera valgte lam. Det var ikke spiselig. Seigt og smakte gammel sau. Ble veldig skuffa. Barne tilpasset mat var verdens kraftigste pølse. Samme retter på dagtid som kveld. Snakka med familier som campet i telt på stede som sa det samme.
Samtidig var det de som skrøt veldig av sjømaten. Vil ikke anbefale plassen for de med barn og ungdom.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, OlaK2477
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser