Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (85)
Filtrer anmeldelser
85 resultater
Vurdering fra reisende
37
33
9
6
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
37
33
9
6
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 85 anmeldelser
Anmeldt 21. august 2020

Besøkte Stokkøya i ferien vår. Vi var håpefulle og gledet oss til 2 netter på Glamping.

Det første som møter oss når vi åpnet duken er dårlig renhold, vi ser at teltbunnen ikke er kostet/rengjort skikkelig og teltduken var preget av at folk har most insekt på den. Opplevelsen vår for en så stiv pris for å sove i et telt, var overhodet ikke til forventningene. Vi forventet at Glamping skulle være litt lukseriøst hvorav det å ha et telt som var tett slik at det ikke kom insekt inn. Dessverre krydde det av insekt av typen saksedyr som kom inn teltet konstant, her snakker vi opp i mot 100 kryp til sammen. De klatret både på gulv og opp gjennom teltduken og havnet i sengen - vi sov rimelig dårlig denne natten. Vårt eget fjelltelt er tett slik at det ikke havner insekt inn der, derfor forventet vi til en så stiv pris at det ikke skulle vært et problem. Vi varslet fra i resepsjonen som prøvde å ordne opp i form av insektsmiddel, men insektene fortsatte å komme inn. Vi er dog fornøyd med den gode servicen de viste, slik at vi fikk sjekket ut en dag tidligere uten å betale for den siste natten.

Videre var frokostbuffeen meget skuffende. Vi hadde trodd til en pris av 1500 kr pr. natt at det ville være mer enn 1 type brød og noen sorter pålegg. I tillegg var det bare en type yoghurt (naturell). Vi fikk i oss frokosten, men den sto virkelig ikke i stil med prisen på stedet.

Strandbaren var også oppskrytt i form av lite utvalg på mat (4 retter) og serverte det samme til lunsj og middag. Vi endte opp med å kjøre et stykke til en matbutikk for å få i oss lunsj. Deres 3 retters var god, men det var tydelig at personalet var preget av dårlig tid. Prisene sto absolutt ikke i stil med det de serverte og drikken på stedet var utrolig dyr. I tillegg hadde de heller ingen vanlig brus, bare spesielle drikker. Vi skjønner at dette er en del av konseptet, men jeg tenker at et sted som dette passer ikke helt for familie med barn, da må man ta med seg egen mat å grille.

Renholdet på stedet var særs dårlig, det synes vi var urovekkende, spesielt i en tid vi er inne i nå. Sanitæranleggene var tydelig forsømt med overfylt søppel, skitne vasker og gulv som ikke var rengjort tilstrekkelig. Sprit var satt rundt, men det hjelper lite når alt annet i utgangspunktet er skittent.

Stokkøya er en vakker plass med fin strand og fin utsikt, men det må forbedringer til.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, 1Maeg2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Et Tripadvisor-medlem
Anmeldt 10. august 2020

Vi opplevde fasilitetene som dårlige ift prisen på oppholdet, spesielt sanitærforholdene. Renholdet i teltet (glamping) var heller ingenting å skryte av. Sengetøyet var slitt og kunne trengt en oppgradering (nupper og flekker). Det var heller ikke den beste servicen på strandbarene da de glemte oss, men maten vi spiste var god. Ellers nydelig natur og strand. Finest på en solskinnsdag selvfølgelig.

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Et Tripadvisor-medlem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020

Besøkte Stokkøya Sjøsenter i ferien da vi hadde hørt mye om plassen. En nydelig plass med en fantastisk strand, men rommene trenger virkelig en oppussing! Vi ble møtt av et slitent interiør, møkkete gardiner, lys som ikke virket,badedør som gikk trekt, ingen plass på badet til oppevaring av toalettsaker for en hel familie. En knallhard "køyseng" og stoler i stål som var like vonde å sitte i som den knøttlille sofaen. Kun 1 hagestol å krangle om...., men det som sjokkerte mest var den enkle/kjedelige frokosten. Minimalt med pålegg og et surdeigsbrød så fult av korn at man skulle tro det var beregnet for fugler og ikke folk. Et "hipt" sted som kanskje er mest ment for ungdommer og surfere ?Hadde forventet mer av en overnattingsplass som tar over 2000 kr PR natt.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Goodfood6
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020

Hadde store forventninger til oppholdet her, men ble dessverre noe skuffet. Selve beliggenheten er helt fantastisk,og betjeningen veldig blid og trivelig. Bodde i Subhusene, og rommet var i utgangspunktet veldig trivelig og utradisjonelt. Spindelvev i taket, uutholdelig varmt på natten pga dårlig ventilasjon trekker veldig ned. I dusjen var det umulig å få normal temperatur. Utenfor husene er det lite vedlikeholdt, og på den fine stranda sto det store søppelsekker fulle med søppel. Bestilte oss bord på Strandbaren til Lunsj, og så frem til god mat. Sildetallerkenen og blåskjellene var veldig gode. Kjøttet var så seigt og nesten umulig å få i seg. Har lyst til å prøve et opphold her en gang til, men da må ting forbedres. Håper det skjer, for denne beliggenheten er helt fantastisk og synd hvis det andre skal trekke så mye ned. U.S

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 773unnis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020

Et flott sted i nydelige omgivelser. Men, renholdet må de virkelig skjerpe seg på! De fleste bord og stoler var møkkete, skitne golv på toalettene, masse dopapir søl,ølsøl, fulle søppelbøtter og skitne kontaktflater på campingplassen. Det var riktignok satt ut sprit flere steder, men det holder ikke, særlig nå. Men stedet i seg selv er nydelig, også vakker utsikt fra restauranten. Mn maten var ikke mye å skryte av. Seigt kjøtt og tørre poter til overpris. Desserten var helt ok, mn til en pris på 2500 kr for en famile hvor barna knapt smakte på maten ble i overkant. Annbefaler ikke dette stedet for barnefamilier! Skal dere spise, ta med egen mat eller grill!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, INmsmid
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser