Siv S
    76.1 km fra Sula Rorbuer og Havhotell
    29.0 km fra Sula Rorbuer og Havhotell
    Se flere hoteller i Frøya
    Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Meget fine og freshe rom med utsikt rett ut i vågen. Vertskapet er så imøtekommende og trivelige at du får lyst til å flytte til øya! :) behjelpelige med alt og yter service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
    Vi storkoser oss og anbefaler å bo her.

Dato for oppholdet: juni 2020
    Takk, hegevictoriad
    Anmeldt 16. juni 2019 via mobile enheter

Greit nytt hotell med standard rom med fin utsikt over sjøen.Frokost i trivelig resepsjon like ved.Personlig service av lokale eiere med god lokalkunnskap. Utleie av båter for fiske. Fin natur,fint med en rusletur opp til fyret og nyte utsikten,og å se husene og det lille samfunnet i tettstedet som har butikk og pub med matservering.Upåklagelg service på hoteĺlet,litt WiFi trøbbel,savnet shampo på badet. Kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2019
    Takk, 895gretev
    Anmeldt 17. mars 2019 via mobile enheter

Sula hadde rabatt i hele mars måned og vi benyttet anledningen. Var helt alene på hotellet men servicen var upåklagelig. Følte oss godt tatt vare på. Men et minus var at det ikke var dobbeltsenger.
    Det er fult utstyrt kjøkken så ta med mat. Store flotte rom å fint bad. Nydelig utsikt rett mot fyret.
    Sula er ikke store øya men det er en flott plass.

Dato for oppholdet: mars 2019
    Takk, 318elisabethh
    Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Ankom med båt. Grei gjestehavn, men litt lite kapasitet på sanitæranlegget. Liten, men trivelig pub med enkel servering. Hyggelig og blid betjening. Verd å ta en liten spasertur opp til fyret. Absolutt verd ett besøk

Dato for oppholdet: juli 2018
    Takk, 872p_lb
    Anmeldt 11. august 2017 via mobile enheter

Sula Rorbuer og Havhotell har den perfekte beliggenhet, nede ved havna. Store flotte leiligheter, utleie av kajakk, kano og motorbåter. Eget aktivitetshus og treningsrom for sine gjester. Her kan du kose deg mens sola går ned bak Sulshaugen, og sveipene med lys fra fyrlykta som en hypnotiserende går over hodet på deg. Øya har gode forbindelser enten du kommer med bil, eller reiser kollektivt. Kan vel nevne Nordlys som en kjent faktor når høstens mørke setter inn.

Dato for oppholdet: august 2017
    Takk, nikujaki