Verste service jeg har vært borti! Fraråder alle å bo på Rissa Hotell! Det finnes mye bedre alternativer i nærheten. Den mest nedlatende telefonsamtalen jeg noen gang har hatt. Dette er virkelig det verste jeg har opplevd når det kommer til hotell.
Dato for oppholdet: februar 2020
Spør hannamarieb2020 om Rissa Hotell
Takk, hannamarieb2020
Helt greit rom, men meget enkel standard. Rent, men nokså slitt. Resepsjonen er stengt etter kl. 17, og det er ingen restaurant. Frokosten er ok og over forventning for stedet. Vi var tre kolleger som hadde grytidlig avreise, og takket være meget fleksibel resepsjonist fikk vi deilig frokost før vanlig åpningstid. Helt greit sted for business-opphold, men ikke for pleasure.
Dato for oppholdet: februar 2019
Spør mariean1755 om Rissa Hotell
Takk, mariean1755
Overnattet to netter: Slitent hotell med behov for modernisering. Renslig rom, hyggelig betjening og bra wifi. Får du rom i 2.etg på sommer bør du være obs på varmen fra store vinduer og taket som solfanger. Standard hotellfrokost. Resepsjonen har begrensede åpningstider
Dato for oppholdet: juni 2017
Spør Cato E om Rissa Hotell
Takk, Cato E
Greit nok for ei natt eller to. Enkel standard og nokså slitt (især bad) - men gjorde ikkje anna en sove her uansett. Begrensa åpningstid i resepsjon/spisesal. God frokost og reint. Prisen gjenspeiler mangel av konkurranse. Sentralt i Rissa - alternativet er å bo i Trondheim.
Dato for oppholdet: mai 2017
Verdi
Sted
Service
Spør KROs61 om Rissa Hotell
1 Takk, KROs61
Helt greit overnattingssted, så lenge du ikke stiller krav til standard eller "noe ekstra". Meget sentral og god beliggenhet i Rissa. God frokost. Dårlig forhold mellom "varen du kjøper" og prisen du betaler, i et budsjetthotell med monopolstilling. Uten alternativer og konkurrenter, uansett hva reisens formål er, skoleleir, forretning, familiebesøk, idrettsarrangement, turist....
Dato for oppholdet: mai 2017
Verdi