Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (14)
Filtrer anmeldelser
14 resultater
Vurdering fra reisende
0
0
6
4
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
0
0
6
4
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 14 anmeldelser
Anmeldt 24. februar 2020

Verste service jeg har vært borti! Fraråder alle å bo på Rissa Hotell! Det finnes mye bedre alternativer i nærheten. Den mest nedlatende telefonsamtalen jeg noen gang har hatt. Dette er virkelig det verste jeg har opplevd når det kommer til hotell.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, hannamarieb2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. februar 2019 via mobile enheter

Helt greit rom, men meget enkel standard. Rent, men nokså slitt. Resepsjonen er stengt etter kl. 17, og det er ingen restaurant. Frokosten er ok og over forventning for stedet. Vi var tre kolleger som hadde grytidlig avreise, og takket være meget fleksibel resepsjonist fikk vi deilig frokost før vanlig åpningstid. Helt greit sted for business-opphold, men ikke for pleasure.

Dato for oppholdet: februar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, mariean1755
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juni 2017 via mobile enheter

Overnattet to netter: Slitent hotell med behov for modernisering. Renslig rom, hyggelig betjening og bra wifi. Får du rom i 2.etg på sommer bør du være obs på varmen fra store vinduer og taket som solfanger. Standard hotellfrokost. Resepsjonen har begrensede åpningstider

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Cato E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. mai 2017

Greit nok for ei natt eller to. Enkel standard og nokså slitt (især bad) - men gjorde ikkje anna en sove her uansett. Begrensa åpningstid i resepsjon/spisesal. God frokost og reint. Prisen gjenspeiler mangel av konkurranse. Sentralt i Rissa - alternativet er å bo i Trondheim.

Dato for oppholdet: mai 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Service
1  Takk, KROs61
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mai 2017

Helt greit overnattingssted, så lenge du ikke stiller krav til standard eller "noe ekstra".
Meget sentral og god beliggenhet i Rissa.
God frokost.
Dårlig forhold mellom "varen du kjøper" og prisen du betaler, i et budsjetthotell med monopolstilling.
Uten alternativer og konkurrenter, uansett hva reisens formål er, skoleleir, forretning, familiebesøk, idrettsarrangement, turist....

Dato for oppholdet: mai 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Bjorn P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser