Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“forferdelig mat”
Anmeldelse av Thon Hotel Bjorneparken

Thon Hotel Bjorneparken
Vurdert som nr. 4 av 7 Restauranter i Flå
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Dette er det dårligste måltidet jeg har spist på lang tid .Bestilte hamburger den ble servert kald med noe som forestilte hjemmelaget brød alt var smurt inn i dårlig olje. vi fikk en udelikat indrefile av okse som de heller ikke spiurte hvordan den skulle tilbredes
anbefaler ingen å bruke penger eller tid på dette spisestedet!!!!!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Espen h
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (41)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1216 av 41 anmeldelser

Anmeldt 6. november 2018

Trivelig greit hotell og bo på når man skal i bjørneparken. Kanskje litt dyrt for standaren men greit nok.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, DragracerNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. oktober 2018

Vi bestilte dagens middag (kjøttkaker), med salatbuffe, dessert og kaffi/te. Salaten var grei, og tyttebæra var gode. Men kjøttkakene i brun saus var ikke noe særlig. Forrige gang vi spiste middag her var det mye bedre, så dette ble en nedtur.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, AGV-Bergen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2018 via mobile enheter

Var her i september med små barn. Fint og nytt hotell med romslige og rene rom. God dusj, romslig bad, gode senger, stille rom, hyggelig betjening. God frokost med godt utvalg. Veldig fint at hotellet ligger i tilknytning til kjøpesenteret. Fin lekeplass utenfor. Smart-TV med Netflix. Kun såpe i dusjen, ikke shampo. Smart løsning for ekstrasenger som felles inn i skap. 1 km unna bjørneparken. Savnet lekekrok i frokostsalen.

Dato for besøk: september 2018
Takk, torunnsu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Et enkelt og greit hotell for familier som skal i Bjørneparken. God frokost, også for barn.
Synes det gikk veldig tregt med bestillingen. Om det var den ansatte eller systemet vet jeg ikke, men det tok 15 minutter for å få seg en kopp kaffe.

Dato for besøk: august 2018
Takk, biritl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Thon Hotel Bjorneparken, så også på

 

Har du vært i Thon Hotel Bjorneparken? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din