“Kjapt måltid”
Anmeldelse av McDonalds Flå

Vurdert som nr. 5 av 7 Restauranter i Flå
Anmeldt 27. april 2019

Ikke så mye å velge i i Flå, men etter oppgraderinga er det til det bedre. Selv nå med pappsugerør.
Får hva man veit de har.

Dato for besøk: april 2019
Takk, Eirik B

Anmeldt 16. april 2019 via mobile enheter

Veldig full restaurant, men det har med at bjørneparken akkurat stengte. Ellers var det akkurat det man forventer av en mc Donalds.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, hildej257
Anmeldt 28. februar 2019 via mobile enheter

10/10! Helt fantastisk. Herregud aldri sett på maken. Maten ble servert som på et sølvfat, da en mann kom med maten på borden. Jeg har aldri vært bort i maken tidligere på noen McDonald’s. Jeg kommer definitivt tilbake. Jeg klarer ikke å vente til neste besøk. Vi slapp å gjøre noe som helst. Bare trykket på en skjermen, og så kom en kjekk ung kelner med maten - veldig proft! Helt sinnsykt.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, Bamse123456
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Funksjonelle lokaler, selvbetjent bestilling, lite kø. Bordservering fungerte veldig bra! Maten kom fort og holdt forventet standard. Alt i alt veldig bra McD.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, 965haralds
Anmeldt 6. september 2018 via mobile enheter

Jeg har et barn med anafylaktisk allergi. Skulle handle på McDonald’s og ingen allergeninformasjon hang fremme slik det pleier på McDonalds.

Spurte han bak kassa, det visste han ikke hvor var. Jeg sa vi trengte den for å vite hva vi kunne bestille. Han spurte en kollega, og kom tilbake å sa at det vet vi ikke hvor er.

Så gikk han til kassa ved siden av og sa «ledig kasse» og ekspederte noen andre.

Etterhvert kom heldigvis en voksen hyggelig fyr og ikke skjønte hvorfor halve bestillingen vår var slått inn, og gjorde ferdig bestillingen slik at vi fikk mat.

Dato for besøk: september 2018
Takk, ElisaT61

Reisende som så på McDonalds Flå, så også på

Har du vært i McDonalds Flå? Del dine erfaringer!