Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag for to”
Anmeldelse av McDonalds Flå

Vurdert som nr. 6 av 7 Restauranter i Flå
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Vi dro innom for kjappest mulig komme seg videre igjen. Skjermer å bestille på ved inngangen. Renholdet virket godt, også på toalettene. Maten kom raskt og var akkurat som vanlig McDonald's. Fungerte godt dette.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, thomasgT2364EF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (33)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 33 anmeldelser

Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Vi bestilte mat gjennom automatene i front av restauranten, og etter litt kom maten. Bestillingen vår manglet en chips, og dette ble de ansatte gjort oppmerksom på. Vi prøvde å vise at menyen skulle inneholde chips, men den ansatte mente at vi hadde misforstått. Han gikk derfor og hentet en chips til, som vi skulle «få» selv om vi hadde betalt for den. Maten var god som på en vanlig McDonalds:) Alt i alt en litt dårlig opplevelse, og vi fikk et dårlig inntrykk av restauranten.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, scottlieandersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. november 2019 via mobile enheter

Sure og stressede ansatte som ikke kan normal folkeskikk. De hører ikke etter uansett om du vil bestille mat eller be om dessert. Her håper jeg kjedeansvarlig eller driftsjef gjør noe med staben sin. En skam selv for Mc Donalds. Ps. Man kommer langt med ett smil..

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, TravellerTodd40
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. november 2019

Drive in fungerer kun om den som er i skranken kan noe norsk, evt engelsk. Prøvde bestille en Big mac, men ikke så lett.. Endte med og kjøre til luke 1 for og igjen prøve lykken der. Etter mye frem og tilbake fikk jeg endelkig bestilt. Luke 2 gjorde ikke opplevelsen noe særlig bedre. Dama i luka kastet maten ut og før jeg rakk rope etter en ketchup var luka igjen og dam forduftet. Dunket på vinduet gjentatte ganger og omsider dukket det opp en, to ketchuk. Flott.. Burgeren var som alltid god, men service på denne stasjonen er noe av det værste jeg har opplevd uansett serverings sted.

Dato for besøk: november 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Skitupp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2019 via mobile enheter

Stoppet for en enkel middag med familien.
Veldig praktisk med skjermer for å bestille på.
Husk å ta med kvittering, da de åpenbart klarer å rote til bestillinger. Det gjorde de med oss også.
Den ansatte som kom med maten, hadde overhodet ingen tanker om hvordan hun skulle løse saken, når jeg så at dette har jeg ikke bestillt. Det låste seg fullstendig og hun måtte hente skiftleder. Han var mere service minded og ryddet opp. Tydelig at det er noe trøbbel med bordnummer. Men maten smakte akkurat som Donald mat andre steder.

Dato for besøk: oktober 2019
2  Takk, eNron09
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på McDonalds Flå, så også på

 

Har du vært i McDonalds Flå? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din