Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fikk feil”
Anmeldelse av McDonalds Flå

Vurdert som nr. 6 av 7 Restauranter i Flå
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. september 2020 via mobile enheter

Verste Mackærn betjening. Hun som tok bestillingene på Mcdrive kunne så dårlig norsk at jeg måtte si alt om igjen 3-4 ganger. Og så endte det opp med at jeg fikk feil som jeg oppdaget ute på hovedvegen igjen. Gadd ikke å kjøre tilbake for å bytte.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, 579AdamS579
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (33)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 33 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

McDonalds er ganske standardisert og du får akkurat det samme her som i resten av Norge. Men det er ofte mye folk her, da den ligger ved en hovedvei mellom vest og øst.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Jon K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Vi dro innom for kjappest mulig komme seg videre igjen. Skjermer å bestille på ved inngangen. Renholdet virket godt, også på toalettene. Maten kom raskt og var akkurat som vanlig McDonald's. Fungerte godt dette.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, thomasgT2364EF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Vi bestilte mat gjennom automatene i front av restauranten, og etter litt kom maten. Bestillingen vår manglet en chips, og dette ble de ansatte gjort oppmerksom på. Vi prøvde å vise at menyen skulle inneholde chips, men den ansatte mente at vi hadde misforstått. Han gikk derfor og hentet en chips til, som vi skulle «få» selv om vi hadde betalt for den. Maten var god som på en vanlig McDonalds:) Alt i alt en litt dårlig opplevelse, og vi fikk et dårlig inntrykk av restauranten.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, scottlieandersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. november 2019 via mobile enheter

Sure og stressede ansatte som ikke kan normal folkeskikk. De hører ikke etter uansett om du vil bestille mat eller be om dessert. Her håper jeg kjedeansvarlig eller driftsjef gjør noe med staben sin. En skam selv for Mc Donalds. Ps. Man kommer langt med ett smil..

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, TravellerTodd40
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på McDonalds Flå, så også på

 

Har du vært i McDonalds Flå? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din