Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffelse til høy pris”

Hallingporten Cafe & Bistro AS
Vurdert som nr. 4 av 7 Restauranter i Flå
Prisklasse: USD 5 - USD 19
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Jeg bestilte dagens suppe med brød. Det jeg fikk gikk ikke an å spise. Det var ikke noe mer enn varmt vann med ferdigkuttede frossen grønnsaker opp i. Uten tvil det dårligste jeg noensinne har fått servert.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, 435pial
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (57)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3741 av 57 anmeldelser

Anmeldt 2. november 2018

Fish & Chips fra menyen var godt, særlig chipsen. Retten stekt ørret kunne vært servert bedre om skinnet på fisken hadde vært sprøtt, ikke mykt. Sprøstekt fiskeskinn kan man spise.

Dato for besøk: august 2018
Takk, trondo685
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. september 2018 via mobile enheter

Jeg og mannen hadde vært i Flå, og var på vei sørover da magen rumlet og vi svingte innom her. Alt tullete som står nedover med dårlig service og dårlig mat skjønner jeg virkelig ikke. Vi ble møtt med et smil ved bestillingen av maten. Mannen bestilte karbonader med kålstuing og jeg ørret. Helt fantastisk god mat. Lagd fra bunnen av. At noen heller vil spise på McDonald's eller en bensinstasjon sier nok mer om dem, enn det gjør om maten på Hallingeventyret. PUNKTUM. Vi kommer lett tilbake.

Dato for besøk: september 2018
4  Takk, trine_puntis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. august 2018 via mobile enheter

Nydelig mat, hyggelig betjening med meget god service. Kjøttkaker med stuet kål, omelett og husets hamburger, alt fantastisk godt. Anbefaler denne stoppen!

Dato for besøk: august 2018
3  Takk, ninanL8007ZL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Skittent, bråkete, dårlig service. Middels mat. Dyrt. Stay away. Jeg heller noe mat på bensinstasjonen og ta med deg til en rasteplass.

Dato for besøk: juli 2018
3  Takk, Kennen86
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Hallingporten Cafe & Bistro AS, så også på

 

Har du vært i Hallingporten Cafe & Bistro AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.