Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Familien på fire er veldig”

Hallingporten Kro og Asiamat AS
Vurdert som nr. 5 av 7 Restauranter i Flå
Prisklasse: kr 100 - kr 300
Beskrivelse: Hallingporten Cafe & Bistro AS ligger på en idyllisk plass i Hallingdal med flotte omgivelser og utsikt som bare må oppleves . Her kan du komme for en varm eller kald rett eller bare komme innom og se på interiøret .
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Hallingporten Cafe & Bistro AS ligger på en idyllisk plass i Hallingdal med flotte omgivelser og utsikt som bare må oppleves . Her kan du komme for en varm eller kald rett eller bare komme innom og se på interiøret .
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Familien på fire er veldig fornøyd, store og gode porsjoner, 650kr for 4 store middager med drikke! De tilbyr noe for enhver, norsk, thai og gatekjøkkenmat. Og hyggelig og hjelpsom betjening, anbefales!😊

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, jeanettejan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (67)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2428 av 67 anmeldelser

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi måtte vente 55 minutter på å få maten uten å få beskjed om dette i forkant. Vi bestillte laks og keab i puta. Fisken var altfor mye stekt og maten var i tillegg kald, og vi endte med å gå derfra uten å spise maten. Til alt overmål var det ikke mye forståelse å få fra betjeningen når vi anbefalte å opplyse nye gjester om den betydelige ventetiden. Det er beklagelig, men anbefaler ingen å spise på dette stedet før de får tatt betydelige grep.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, 11h_vardh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Hele familien på fem er veldig fornøyde 👍
Noe dyrt, men da er jo maten god og da!
Verdt å stoppe her 👌

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 309jans
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. oktober 2019 via mobile enheter

Stoppet på Hallingporten for en liten matbit, og ble overasket over hvor koselig det var her. Maj Kristin, som ekspederte meg var blid og hjelpsom. Maten kom fantastisk fort, jeg bestilte elgkarbonader, Skjelden godt og ikke minst en kjempestor posjon med alt av tilbehør. Gratis kaffe og storslått utsikt

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, mortena201
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. oktober 2019 via mobile enheter

Her betaler du uforholdsmessig mye for veldig trist mat. Dagens suppe var smakløs buljong med gulrot og kål, servert med kjedelig kneippbrød. Barneburgeren var tørr. Pølsen var fritert til den ble knusktørr. Eneste høydepunkt var at pannekakene var hjemmelaget.
Vi betalte 650,- kr for «gildet» (vi drakk vann til maten) og endte med å kjøpe oss en pølse på bensinstasjonen over gaten etterpå.
I tillegg var det tomt for dopapir på toalettene.
Her kommer vi dessverre aldri til å stoppe igjen.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, 332marianns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Hallingporten Kro og Asiamat AS, så også på

 

Har du vært i Hallingporten Kro og Asiamat AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.