Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk stoppested mellom”

Hallingporten Cafe & Bistro AS
Vurdert som nr. 4 av 7 Restauranter i Flå
Prisklasse: USD 6 - USD 23
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk stoppested mellom Oslo og Geilo. Nydelig Asiatisk mat!! Fint område med utsikt over vannet. Bademuligheter like nedenfor Cafeen

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 926mariannk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (49)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 49 anmeldelser

Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Spiste thaimat! Padthai og vårruller. Store, gode og smakfulle porsjoner! God plass ute. Fint å sitte med utsikt over Krøderen. I tillegg er det badeplass!
Restauranten serverer både norsk- og thai-mat. Nydelig! Kan anbefales både for små og store. Noe for enhver smak!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 486helgas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Familien på fire er veldig fornøyd, store og gode porsjoner, 650kr for 4 store middager med drikke! De tilbyr noe for enhver, norsk, thai og gatekjøkkenmat. Og hyggelig og hjelpsom betjening, anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, jeanettejan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi måtte vente 55 minutter på å få maten uten å få beskjed om dette i forkant. Vi bestillte laks og keab i puta. Fisken var altfor mye stekt og maten var i tillegg kald, og vi endte med å gå derfra uten å spise maten. Til alt overmål var det ikke mye forståelse å få fra betjeningen når vi anbefalte å opplyse nye gjester om den betydelige ventetiden. Det er beklagelig, men anbefaler ingen å spise på dette stedet før de får tatt betydelige grep.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, 11h_vardh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Hele familien på fem er veldig fornøyde
Noe dyrt, men da er jo maten god og da!
Verdt å stoppe her

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 309jans
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hallingporten Cafe & Bistro AS, så også på

 

Har du vært i Hallingporten Cafe & Bistro AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din