“Middagsbesøk.”
Anmeldelse av Café og restaurant Rumi

Café og restaurant Rumi
Vurdert som nr. 1 av 7 Restauranter i Flå
Anmeldt 4. juni 2022

Har vært her ved flere anledninger i forbindelse med egen hyttebygging. Maten er like bra uansett når på sesongen du kommer. Maten er fortreffelig til en veldig fornuftig pris. Størrelsen på porsjonene er langt over gjennomsnittet, og av veldig høy kvalitet. Prøvd mange typer retter og alle har samme høye kvalitet og har mye smak! Mersmak!!
Er du på tur forbi Flå, stopp og prøv et måltid her, det angrer du ikke på!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, LASSE K
f.minaei@gmail.com, Eier på Café og restaurant Rumi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juni 2022

😊🙏

Anmeldt 14. mai 2022 via mobile enheter

Var bare innom på ettermiddagen for og sjekke menyen. Hyggelig dame kom ut og forklarte og vi sa det var litt tidlig på dagen, ta bilde av menyen sa hun og kom tilbake. Vi kom ved 17,30 tida og her var en del folk. Mørkt og trivelig lokale og like blid person som tok bestilling. Det ble crispy kylling med poteter og salat + kjøttkake med ost , tomatsaus , poteter og salat. KJEMPEGODT! Moro med litt variasjon og dette var bra, begge tallerkner tomme. Ett sted vi med glede kommer tilbake til. Hvorfor gi full pott til et spisested? Dette er ikke et gourmet spisested med Michelin stjerne, men et sted som gjør det de kan for at gjestene skal gå fornøyd ut døra.

Dato for besøk: mai 2022
1  Takk, Kai T
f.minaei@gmail.com, Eier på Café og restaurant Rumi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mai 2022

Hei. Tusen takk for en hyggelig og ærlig anmeldelser. Ønsker dere en herlig nasjonaldag. Hilsen Rumi restaurant på flå

Anmeldt 5. oktober 2021

Både barnemeny og hovedretter var fint tilberedt, smakt godt og ble raskt levert. En fin opplevelse.

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, Lars Tore E
Anmeldt 29. september 2021 via mobile enheter

Etter å lest anmeldelsene her på Tripadvisor, måtte vi teste ut maten.
Ble møtt av en hyggelig dame som tok imot vår bestilling.

Maten var god, barna likte godt pizzaen.

Vi voksne tok grill og auberginegryte med biffbiter.
Smakte utmerket, bare synd at kjøttet jeg fikk var svidd. Noe jeg skjønner at det fort kan bli.

Alt alt veldig fornøyd og anbefales. Gode og spennende smaker.

Dato for besøk: september 2021
Takk, kimnP3545IZ
Anmeldt 27. september 2021

Ja, ja, ja - dette anbefales!!! Kjempegod hjemmelagd bulgarsk mat overrasket oss i lille Flå. Koselig innredning, superhyggelig og kunnskapsrik vert og den nydelige maten er absolutt verdt å prøve. Norges eneste bulgarske spisested!

Dato for besøk: september 2021
Takk, Anette A

Reisende som så på Café og restaurant Rumi, så også på

Har du vært i Café og restaurant Rumi? Del dine erfaringer!