Mye smak av ketchup, eddik og ferdigmat, ikke sted for autentisk opplevelse mvh espen w, hyggelig lokale
Hei Espen. Hadde din mening var sant, kunne vi tatt dine synspunkter I betraktning.
Men heldigvis har vi nok av fornøyde kunder som gir oss nok ros for å fortsette med å lage god mat med gode råvarer. Så hold deg til pølse og brødet ditt og vær son en man og vis deg ansiktet ditt til oss.. Hvis du mener det om maten vår. Du er for pysete for å ødelegge for oss.
19–23 av 87 anmeldelser
Toalettene var skitne og tom for toalettpapir, de ansatte ble sure da vi sa fra om dette.
Ansatte ble også irritert da vi ikke var klar for å bestille da halvparten av følget på to familier var på toalettet. Da vi spurte pent etter barnestol fikk vi et bjeff til svar om at de sto utenfor restauranten, og disse var så skitne at vi lot være å benytte de.
Da vi hadde betalt og skulle pakke sammen og gå hadde vi litt å samle sammen pga 4 små barn, men vi kom nesten ikke til for å forlate bordet fordi de ansatte skulle rydde bordet samtidig. Det var ikke full restaurant så dette kunne de like gjerne ventet med til vi hadde reist oss.
Alt i alt ikke å anbefale. Dårlig service. Helt ok mat, men veldig overpriset målt opp mot kvalitet. Kommer nok ikke tilbake.
Vi bestilte bulgarske pannekaker. Fin uteservering, god mat og tilgang på barnestoler. Stor meny men litt dyrere enn tilsvarende steder. Litt minus for service og manglende stellerom.
Meget bra mat både til voksen og barn👍👍. Vi spiste både fisk og kjøtt samt pasta til barna. Kan anbefale alle retter.
Har vært her ved flere anledninger i forbindelse med egen hyttebygging. Maten er like bra uansett når på sesongen du kommer. Maten er fortreffelig til en veldig fornuftig pris. Størrelsen på porsjonene er langt over gjennomsnittet, og av veldig høy kvalitet. Prøvd mange typer retter og alle har samme høye kvalitet og har mye smak! Mersmak!!
Er du på tur forbi Flå, stopp og prøv et måltid her, det angrer du ikke på!
😊🙏