Leif S
5,0 av 5 boblerAnmeldt 22. mai 2019
Dato for oppholdet: mai 2019
Romtips: Stille og rolig
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
ThonBjorneparken, Front Office ManagerThon Hotel Bjørneparken, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 22. mai 2019
Kjære Gjest

Vi ved Thon Hotel Bjørneparken takker deg for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemeldinger.

Vi verdsetter meningen deres og er stadig etter å forbedre oss slik at vi kan gi gjestene vi har den best mulige opplevelsen.

Som takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding er du med i en trekning av billetter for 2 voksne og 2 barn til Bjørneparken. Trekningen skjer 15. juni.
23.0 km fra Thon Hotel Bjørneparken
59.9 km fra Thon Hotel Bjørneparken
Se flere hoteller i Flå
119124 av 301 anmeldelser
Anmeldt 8. mai 2019

Som alltid bruker jeg dette hotellet når Flå skal besøkes. Rent og pent, hyggelig personale, god mat, sentralt på Flå. Ingenting negativt å si. Anbefales på det beste. Butikker i samme hus gjør det virkelig enkelt. Kommer alltid tilbake. Hyggelige priser er det og.

Dato for oppholdet: mai 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Jan Erik R
ThonBjorneparken, Front Office Manager på Thon Hotel Bjørneparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mai 2019

Anmeldt 28. april 2019 via mobile enheter

Vi bodde her i forbindelse med besøk i Bjørneparken. Vi bestilte et familierom med to senger og et skap hvor det var to senger som kunne draes ut. Stort rom med god plass til 2 voksne og 1 barn. Badet var også stort men det ble veldig glatt i dusjen. De to sengene var gode å sove i men ekstrasengen var hard.
Vi spiste middag i restauranten. Hamburger og fish & chips - helt ok men ingen høydare. Lite bemanning i restauranten så det tok tid med maten. Både at den kom til bordet og før de ryddet bort. Frokostbuffeten var kjedelig. Mye utvalg av pålegg men lite utvalg av brød og varm mat.
Resepsjonisten var hyggelig. Både ved inn- og utsjekk.
Greit overnattingssted når man skal i bjørneparken men ikke noe mer enn det.

Dato for oppholdet: april 2019
Takk, Jenetur

Anmeldt 16. april 2019 via mobile enheter

Vi bodde på studio-leilighetene et lite stykke unna resepsjonen. Vegg i vegg med Bjørneparken. Fint rom med lite kjøkken til å lage mat. Vi hadde med 2 små hunder, så det var en veldig god løsning for oss. Frokosten var helt fin, men middagsbuffeten ikke så mye å skryte av dessverre.

Dato for oppholdet: april 2019
Takk, MartineS1352

Anmeldt 18. februar 2019

Greit boalternativ under jobbopphold i Flå. Sentralt kan man jo si. At hotellet knirker helt utrolig grunnet grunnforholdene er greit nok, men det var nesten i overkant skakt og lydfult. Greit nok rom (familie rom) Grei frokost, intet spesielt. Middag var innafor, men ingen høydare- veldig trivelig servitør

Dato for oppholdet: februar 2019
2  Takk, benl0e
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Overpriset, 2200 for familierom, , ikke rengjort toalett, vi klaget og det var fortsatt synlige flekker etter rengjøring. Ingen beklagelse. dårlig kundeservice. Bra frokost. Ville heller anbefalt å bruke Airbnb eller hytteutleie ved besøk av bjorneparken.

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, Regine29