Overnattet på Thon hotell Bjørneparken (rom 211) da vi trengte overnatting etter en dag i Bjørneparken.
Hotellet var stort, fint og kjempebra beliggenhet i forhold til parken.
Ble tatt i mot av imøtekommende og hyggelige ansatte i resepsjonen når vi sjekket inn. Vi fikk låne kjøleskapsplass til det vi hadde med oss i kjølebagen vår og fikk sjekket inn 2 timer før tiden :)
Rommet knirket og gynget litt, men det gjorde ikke noe.. Det var romslig og fint.
Vi hadde med 2-åringen vår som lå i køyeseng som var innebygd i et skap. Vi la en dyne fra øvre køye og ned mot bunnkøya, sånn at hun fikk sove i fred og ha det mørkt mens vi voksne kunne se litt på TV (Chromecast, sånn at vi fikk sett på Netflix!) før vi også la oss.
Sengene var gode med mange puter i forskjellige størrelser.
Badet er det som drar ned vurderingen dessverre. Det var skittent og sluket i dusjen var tett. Alt vannet gjorde at ting fra listen/veggen inn til dusjen løsnet og fløt rundt mens vi dusjet. Noe som var ganske ekkelt.. For å ikke vasse rundt i det tok det meg en time å dusje... Lufteventilen i dusjen var full av støv og skitt også. Vi fant også matrester på gulvet fra tidligere gjester. Renhold ellers på hotellet var bra, så vi var nok bare uheldige med akkurat rom 211.
Savnet kaffemaskin på rommet, men de hadde en i resepsjonen da ;)
Frokosten var stor og deilig! Noe av det bedre jeg har vært borti :) Alt man kan tenke seg av varm og kald mat. Pannekaker med Nutella, egg, bacon, pølser, poteter, stekte grønnsaker, sopp, ovnsbakte tomater, alt av pålegg, forskjellige brødtyper, masse desserter, ferske smoothier, alt av frukt, frokostblandinger osv osv!
Pga pandemien hadde de 3 bordsettinger (8, 9 og 10), noe som fungerte fint. De var også nøye med at gjestene spritet seg og holdt avstand til hverandre.
Rett utenfor (ved Kjøpesenteret som er i samme bygg som hotellet) er det en liten og kjekk lekeplass som 2-åringen elsket!
(Det ble sagt fra i resepsjonen angående badet ved utsjekk)