Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 212
Hotels.comUSD 211
eDreamsUSD 212
Orbitz.comUSD 211
CheapTicketsUSD 211
TravelocityUSD 211
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (233)
Filtrer anmeldelser
233 resultater
Vurdering fra reisende
46
74
63
33
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
46
74
63
33
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2833 av 233 anmeldelser
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Har noe å sette finga på. Det er for sein frokost. Dårlig stelte rom. Og dyr og dårlig middagstilbud.
Som fleste andre hotell i vårt land så er det alt for dyrt. I hvertfall sånn som det er nå k disse tider så bør vi forvente mer av det vi betaler.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 87jarlev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Overnattet her før dagstur til Bjørneparken. Nærhet til parken, og "Bjørnepakken" med overnatting og inngangsbilletter gjorde at vi valgte dette hotellet. Lett adkomst, stor gratis parkeringsplass, vennlig personale og fine rom. Yngste barnet likte spesielt skapet som ble til køyeseng :-) Var noe knirk i gulvene, og sluket i dusjen rant sakte (brukte håndkle i bunn av dusjdøra for å hindre flom på badegulvet). Pluss for mulighet til å streame via Chromecast på TV'n. Frokosten var god "normal" buffet, men andre gjester glemte fort regel om meters avstand og tok på alt av brød og serveringsbestikk. Her burde det vært mer "porsjonspakninger". Tips: kom tidlig

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, KimV1333
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Vi booka studioleilighet. Den ligger ca 800m fra hotellet ved bjørneparken inngangen/parkeringa. Ikke skiltet så litt vanskelig å finne på første forsøk. Leiligheta var slitt, dårlig rengjort, søppel lå synlig på gulvet( klaget flere ganger utenat det ble no særlig bedre) vaska over diverse flater selv. Helt greit for 1 natt eller 2. Savnet lekeplass for ungene.
Mye godt og mye utvalg til frokost som er på selve hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Line Strande H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Overnattet på Thon hotell Bjørneparken (rom 211) da vi trengte overnatting etter en dag i Bjørneparken.
Hotellet var stort, fint og kjempebra beliggenhet i forhold til parken.
Ble tatt i mot av imøtekommende og hyggelige ansatte i resepsjonen når vi sjekket inn. Vi fikk låne kjøleskapsplass til det vi hadde med oss i kjølebagen vår og fikk sjekket inn 2 timer før tiden :)

Rommet knirket og gynget litt, men det gjorde ikke noe.. Det var romslig og fint.
Vi hadde med 2-åringen vår som lå i køyeseng som var innebygd i et skap. Vi la en dyne fra øvre køye og ned mot bunnkøya, sånn at hun fikk sove i fred og ha det mørkt mens vi voksne kunne se litt på TV (Chromecast, sånn at vi fikk sett på Netflix!) før vi også la oss.
Sengene var gode med mange puter i forskjellige størrelser.
Badet er det som drar ned vurderingen dessverre. Det var skittent og sluket i dusjen var tett. Alt vannet gjorde at ting fra listen/veggen inn til dusjen løsnet og fløt rundt mens vi dusjet. Noe som var ganske ekkelt.. For å ikke vasse rundt i det tok det meg en time å dusje... Lufteventilen i dusjen var full av støv og skitt også. Vi fant også matrester på gulvet fra tidligere gjester. Renhold ellers på hotellet var bra, så vi var nok bare uheldige med akkurat rom 211.
Savnet kaffemaskin på rommet, men de hadde en i resepsjonen da ;)

Frokosten var stor og deilig! Noe av det bedre jeg har vært borti :) Alt man kan tenke seg av varm og kald mat. Pannekaker med Nutella, egg, bacon, pølser, poteter, stekte grønnsaker, sopp, ovnsbakte tomater, alt av pålegg, forskjellige brødtyper, masse desserter, ferske smoothier, alt av frukt, frokostblandinger osv osv!
Pga pandemien hadde de 3 bordsettinger (8, 9 og 10), noe som fungerte fint. De var også nøye med at gjestene spritet seg og holdt avstand til hverandre.

Rett utenfor (ved Kjøpesenteret som er i samme bygg som hotellet) er det en liten og kjekk lekeplass som 2-åringen elsket!

(Det ble sagt fra i resepsjonen angående badet ved utsjekk)

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, MajorSL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Helt greit hotel som dekker de fleste behov. Savnet noen flere aktiviteter på kveldstid for ungene. Rene og enkle rom. Noe preget av slitasje og gulv som knirket voldsomt. Helt grei mat i restauranten og hyggelig personalet. Gode tiltak ang smittevern.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 261sofies
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser