Da vi kom, hadde vi fått rom i hvert vårt bygg, men damen i resepsjonen byttet til to rom i hotellet, uten at vi behøvde å be om det. Har aldri hørt maken til knirkingen i gulvene, både på rommene og i korridoren der rommene lå! Følte jeg vekket hele hotellet da jeg måtte opp et nødvendig ærend i løpet av natten. Toalettpapiret var plassert, så du måtte agere slangemenneske for i det hele tatt å få tak i det, og døren til badet kunne ikke lukkes, dvs. den holdt seg ikke lukket, selv ikke ved å vri om dørlåsen, det var bare å skyve/trekke den opp med hånden. Sengene var for myke etter min smak. Det eneste upåklagelige hos oss, var renholdet. Dyr restaurant med kun én kjøtt-, én fiske- og én vegetarhovedrett. Blant smårettene var småmat, en lokal kjøttgryte fra Hallingdal. Vi er fra Hallingdal, så vi fant raskt ut dagen etter at småmaten nok er en frossen variant fra de spannene som man får kjøpt i den lokale Kiwi-butikken: Alt var industrielt oppkuttet, kun bitte små biter, også kjøttet. Jeg spiste lammelår som hovedrett, den smakte ingenting. Prisen skulle tilsi nydelig middag! Det opplevde vi ikke. Frokosten var derimot super, vi fikk servert frokost etter egen meny, pga. Corona-situasjonen. Men en slik frokost kunne vi jo fått hvor som helst. Vi kommer definitivt ikke tilbake til dette hotellet, og kommer på ingen måte til å anbefale det...Da vi kom, hadde vi fått rom i hvert vårt bygg, men damen i resepsjonen byttet til to rom i hotellet, uten at vi behøvde å be om det. Har aldri hørt maken til knirkingen i gulvene, både på rommene og i korridoren der rommene lå! Følte jeg vekket hele hotellet da jeg måtte opp et nødvendig ærend i løpet av natten. Toalettpapiret var plassert, så du måtte agere slangemenneske for i det hele tatt å få tak i det, og døren til badet kunne ikke lukkes, dvs. den holdt seg ikke lukket, selv ikke ved å vri om dørlåsen, det var bare å skyve/trekke den opp med hånden. Sengene var for myke etter min smak. Det eneste upåklagelige hos oss, var renholdet. Dyr restaurant med kun én kjøtt-, én fiske- og én vegetarhovedrett. Blant smårettene var småmat, en lokal kjøttgryte fra Hallingdal. Vi er fra Hallingdal, så vi fant raskt ut dagen etter at småmaten nok er en frossen variant fra de spannene som man får kjøpt i den lokale Kiwi-butikken: Alt var industrielt oppkuttet, kun bitte små biter, også kjøttet. Jeg spiste lammelår som hovedrett, den smakte ingenting. Prisen skulle tilsi nydelig middag! Det opplevde vi ikke. Frokosten var derimot super, vi fikk servert frokost etter egen meny, pga. Corona-situasjonen. Men en slik frokost kunne vi jo fått hvor som helst. Vi kommer definitivt ikke tilbake til dette hotellet, og kommer på ingen måte til å anbefale det til noen.Mer
Vis mindre