Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fantastisk! Men ta med matpakke

Fantastisk park for familie med små barn! Mange lekeplasser, godt opplegg med foringstidspunkt... les mer

Anmeldt 26. juli 2022
kamillakny
,
Molde, Norge
via mobile enheter
Bra

Parken er fin og det ser ut som dyrene har det bra der ! Stive priser i kiosken 110 for en flaske... les mer

Anmeldt 20. juli 2022
IreneE140
via mobile enheter
Les alle 272 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (272)
Filtrer anmeldelser
272 resultater
Vurdering fra reisende
109
111
34
13
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
109
111
34
13
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2530 av 272 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2020

Flott opplevelse for hele familien. Var med på mating av rever, elg og reinsdyr. God informasjon om dyrene under foring. Spesielt spennende med bjørner og ulver. Ble overrasket over hvor flink og rask en bjørn er til å klatre . Teater, Gyldenkloa, klatrestativene og lekeapparatene var fine avbrekk for miste jenta. Husk å få med deg rovdyrsenteret.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, KimV1333
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2020

Artig å få se disse dyrene på nært hold.
Husk å få med deg mating, spesielt på Ulv og Gaupe da disse ikke viser seg så mye ellers.
Pent vær og gode sko, ta gjerne med deg matpakke og kos deg ute blant dyrene

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, ThomasHorn75
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Kom tett inn på dyrene og fikk sett og gjort mye
Veldig fornøyd med dagen vi hadde der

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, MetteN121
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2020

Bjørneparken på Flå er veldig verdt et besøk. Her finner du mange dyr fra norsk fauna (elg, rein, hjort, rødrev, ulv, brunbjørn for å nevne noen). I tillegg har de et lite reptilhus med slanger, aligatorer og krokodiller. Nytt av året er amurleopard, fra helt øst i Sibir.

Selv om jeg som et utgangspunkt er i mot å ha ville dyr i fangenskap virker det som om dyrene har det veldig bra her. Tar man med barn hit og forteller og forklarer litt om de utfordringene de ville dyrene står ovenfor i dag på grunn av menneskelig inngripen får man et godt utangspunkt for at barna tenker miljø- og dyrevern,

Dagens høydepunkt er foring av rovdyrene. Da kommer man tett på ulv, bjørn og leopard. I tillegg kan man selv få fore rødrev. Disse er tamme og spiser av hånden din.

Bortsett fra butikk med "suvenirer" ved inngangen og en heller dårlig fast-foodrestaurant er kjøpepresset i parken minimalt når man først har løst billett. Det er mange bord og benker i parken og det er lov å ta med seg egen mat og drikke inn i parken.

Det er også et greit utvalg av sklier, husker etc. for barna. Et minus er at ziplinenen som gutta mine hadde gledet seg til å prøve var stengt i år. I tillegg burde flere av benkene vært under tak - norsk sommer er og blir variabel :-)

Har vært i Bjørneparken 5 ganger med barna til nå og aldri blitt skuffet. Vel verdt pengene.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Hansemann73
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Flott park, flinke, hyggelige og engasjerte ansatte. Masse gøy selv på en regnværsdag. Anbefaler teateret, også for de små :)

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, johnd4567
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser