Bjørneparken har ganske mange foorskjellige arter dyr. Elg, bjør, reinsdyr, rev, leopard, ulv er... les mer
Fantastiske dyr. Har lyst til å gå der igjen og igjen. Vi har vært der to ganger. Den siste gangen... les mer
Jeg synes parken var fin. Vi så mange forskjellige dyr som bjørn, reinsdyr, krokodille, geit, skilpadde. Virker som dyrene har det bra i parken. Vi tok en liten berg- og dalbane. Det var flere kiosker og toalett. Det var noen som hadde kledd seg ut. Fin kiosk man kunne kjøpe suvenirer i. Vanlig norske priser. Lett å finne veien med bil også.
Veldig fin og koselig park. Dro med barna (5 år og 1,5 år) og vi koste oss.
Leste en del av anmeldelsene her på forhånd og det står en del info på nettsiden dems.
Vi hadde med barnevogna, men var forberedt på at det ikke er alle steder det er lett å komme til med vogn.
En mulighet er å kunne leie bæremeis i parken.
Fine lekeplasser og fint med karusell-tog.
Anbefales 😊
Er veldig lurt å følge foringstidene. Veldig stas å kunne mate revene.
Bjørneparken ble ikke den opplevelsen jeg hadde tenkt, men dette var min feil: Jeg fulgte ikke det opplegget som parken hadde lagt opp med foringstider. Dermed gikk jeg glipp av de dyrene som til vanligvis er skye og gjemmer seg bort i skogene innenfor det området de har. Et godt råd: Følg foringsritualet som er lagt opp, og du vil få visuell kontakt med alle parkens dyr. Områdene dyrene er i, er svært vennlige ovenfor dyrene i parken, det er de besøkende som er der mye på dyrenes premisser, og slik må det være!
Vi hadde en helt super dag i parken, både store og små! Reiste sammen med døtrene mine (3år og 5år) og moren min. Vi rakk å se alt utenom ulvene. Veldig fint å få med seg matingen av dyrene, og det ble en naturlig runde i parken når vi fulgte tidspunktene for mating. Å få mate revene rett fra hånda syns vi var spesielt moro!:-)
Jentene fikk også sett skuespillet i parken to ganger i løpet av dagen! Avsluttet runden vår i plaskelandet:-)
Svært fin opplevelse. Dyrene tas veldig godt vare på og har fine områder. Parken er godt tilrettelagt, vi kom frem overalt med vogn/bæremeis.
Synes parken innfridde over forventning! Anbefales for store og små! Anbefales også å legge opp ruten etter mating.
Dette ble en stor skuffelse for oss. Siden vi hadde reist et stykke, + betalt en bra høy sum for inngangen så hadde vi forventet oss mer aktivitet i parken og flere dyr å se på. Her hvor jeg kommer fra i Innlandet, så er dyreparken i Tangen MYE bedre og til lavere pris.