Bjørneparken har ganske mange foorskjellige arter dyr. Elg, bjør, reinsdyr, rev, leopard, ulv er... les mer
Bjørneparken er ein fin stad å reisa med familien.
Her kan ein få oppleva ville dyr på relativt nært hald, utan at dei er innestengde i små bur (med unntak av reptilane), det er mogeleg å få nærkontakt med fleire av dyra, og til og med vera med og mata rever.
I tillegg er det enkle underhaldnings- og aktivitetstilbod for borna.
Dette gjer at det er ein fin stad å tilbringa ein dag for familien, om ennkanskje ikkje dei største ungane/ungdommane.
Mattilbodet derimot er ikkje noko å skryta av. Prisane er vel OK, men kvaliteten er under ein kvar kritikk. Om det er råvarene og tillaginga skal eg ikkje sei, men pommes fritten kunne like gjerne vore laga av papp.
Mi tilråding er å ta med eigen mat.
Parken: 4,5
Maten: 2
Helt ok park. Mate revene, se på leoparden blir foret og bjørnene var høydepunktet. Skuffet over seteren, det var nesten ingen dyr der. Og med små barn er det å gå sammen og klappe dyrene høydepunkt. Lite lekeplasser for de aller minste barna. Kun et serveringssted var åpent. Dette burde være informert om på forhånd- vi hadde lovet ungene is på seteren, sa ble det litt dårlig stemning da vi kom dit og det var stengt. Ta med egen mat- var bare junk å få kjøpt. Og vaflene vi spiste var fortsatt fossene. Karusellen var også stengt for vedlikehold. Tror kanskje det er bedre i parken i høysesong når alt er åpent.
Fantastiske dyr. Har lyst til å gå der igjen og igjen. Vi har vært der to ganger. Den siste gangen har vi fått være med å se når bjørnene ble matet gjennom gitteret nede, med kjekke fakta og informasjon om den enkelte Bjørn. Veldig kjekt. Anbefaler denne parken på det sterkeste.
En fin park hvor du får oppleve flere dyr. Artig med bjørn og Leopard. Ungene liker parken godt da det er kort mellom hvert dyreart.
En park som passer alle aldere. Vi var 4 voksne som besøkte parken på en lørdag i slutten av juli. Vil si det ikke var alt for mange folk tross dato og dag og det var lett å finne parkering.
Vi fikk med oss mating av Bjørn, Gaupe og Leopard. Bjørnene fikk du sett veldig godt uten at dem mates! Men Gaupe og Leopard såg vi ikke foruten under matingen. Så det kan være lurt å få med seg mating av de dyrene som er mest sky! Da man kanskje ikke vil se disse foruten under mating. Ellers såg vi alle dyrene foruten ulv! Men der var vi ikke under mating heller.
Vi kjøpte ikke mat i parken, så jeg får ikke sagt noe om pris/meny på dette.
Mye fin info av instruktørene under mating av dyrene. Informativt og barnevennlig! :) store og gode innhegninger for dyrene, og det er god plass/rom for at de fleste får sett under mating.
Svær (!!) butikk for kjøp av kosedyr og annet nips for barna på vei inn/ut av parken.
Rovdyrsenteret var fint og informativt! Litt mer for de voksne som ønsker faglig påfyll. Reptilparken var også spennende med mer tropiske dyr som krokodiller og slanger.
Fantastisk park for familie med små barn! Mange lekeplasser, godt opplegg med foringstidspunkt, teater osv. vi var to familier som dro ilag, og vi storkosa oss hele dagen. Minstemann kun 8 mnd lå i vogn, og ryktene sa at det kom vi til å få problemer med, men det var bare tull. Det er mye bakker ja, men det går likevel helt ok med vogn hvis du tåler å få opp blodpumpa! Og det går spesielt bra hvis du tar hc ruta som er ganske mye slakere ☺️
Ett stort minus: Dårlig mat, ta med matpakke!