Fantastiske dyr. Har lyst til å gå der igjen og igjen. Vi har vært der to ganger. Den siste gangen... les mer
Bjørneparken har ganske mange foorskjellige arter dyr. Elg, bjør, reinsdyr, rev, leopard, ulv er bare noen av artene du kan se. Der er også mange aktiviteter for barna, så en bra familiepark.
Dyre går på store områder, så det er lurt å følge dagens program, og være med på fôring. Elles kan du risikere at dyrene er i skogen, så du ikke får sett dem.
Et bra sted for både foreldre og barn. Mye spennende å gjøre, men parken er ikke dimensjonert serveringsmessig for sommersesong. Lange køer over alt og tar 20-40 min å kjøpe vann.
Flott park hvor man kommer nær på alle dyra. Var ikke alt for fullt selv i juli og fint vær, så man slapp trengsel og kø. Hyggelig betjening overalt. Mange bratte bakker i parken men det får man ta som litt ekstra trim. Prøvde ikke maten, men belgisk vaffel med is, god den men prisen var litt i overkant. Men med fint vedlikeholdt park og god underholdning for alle er jeg villig til å legge igjen noen kroner ekstra.
For en tur! Ikke så utrolig mange gjester, en fordel å legge turen til utenom høysesong.
Maten var kanskje det beste vi har hatt når det kommer tik turistattraksjoner - bakt potet anbefales sterkt! Mye mat, og god mat, til en ålreit pris.
Bjørneparken må sees og oppleves, spesielt foring av bjørnene. Magisk!
veldig morsomt. Noe for alle aldre.
Det var litt vanskelig å finne toaletter, og jeg sto i kø i 20 min for å kjøpe is.
Bjørneparken er ein fin stad å reisa med familien.
Her kan ein få oppleva ville dyr på relativt nært hald, utan at dei er innestengde i små bur (med unntak av reptilane), det er mogeleg å få nærkontakt med fleire av dyra, og til og med vera med og mata rever.
I tillegg er det enkle underhaldnings- og aktivitetstilbod for borna.
Dette gjer at det er ein fin stad å tilbringa ein dag for familien, om ennkanskje ikkje dei største ungane/ungdommane.
Mattilbodet derimot er ikkje noko å skryta av. Prisane er vel OK, men kvaliteten er under ein kvar kritikk. Om det er råvarene og tillaginga skal eg ikkje sei, men pommes fritten kunne like gjerne vore laga av papp.
Mi tilråding er å ta med eigen mat.
Parken: 4,5
Maten: 2