Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Norsk mattradisjon ”
Anmeldelse av Lierkroa

Lierkroa
Vurdert som nr. 2 av 11 Restauranter i Lier
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Besøkte den tradisjonelle kroa i førjuls-sesongen. Som alltid mye folk her på denne gamle traveren. Gikk for biffsnadder og lutefisk. Lutefisken var litt løs i fisken, men snadderet veldig bra. Trivelig plass med god norsk husmannskost. Hyggelig og rask betjening. Bra!

Dato for besøk: november 2017
Takk, Fornebu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (55)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

913 av 55 anmeldelser

Anmeldt 24. juni 2018 via mobile enheter

Vi stakk innom etter en lang dag på stranda.
Mye folk, men her gikk det raskt!
Vennlig personale, meget rent og mye å velge mellom.
Det er en veikro, men en veldig god en.
Mer enn man kan forvente seg. Og maten smakte godt.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, jeanettej661
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juni 2018 via mobile enheter

Folk kommer langveisfra for å kose seg med softisen her. Den er usedvanlig stor og ikke minst fersk. Ikke engang de som leverer is hit skjønner hvorfor det selges så mye is her. Vel verdt et besøk.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, strand1948
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2018 via mobile enheter

Før var det alltid god mat her. Nå er maten smakløs og vassen. Og milde måne, sjefen sjøl er sur som ei potte. Ingen som rydder og vasker bordene. Ingen spør hvordan maten smaker. Spist der flere ganger i år. Nå er det slutt. Aldri mer.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, uptas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. mai 2018 via mobile enheter

Store softis og bra utvalg i strø, la deg ikke skremme av kø på varme dager...den ekspederes raskt.
Kan virkelig anbefale å kjøre en tur innom der.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Mortenleander
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lierkroa, så også på

 
Lierstranda, Lier
 

Har du vært i Lierkroa? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din