Tradisjonell kafé med norsk husmannskost. Gikk for kjøttkaker og lapskaus. Store porsjoner. Smakte som det skulle. Litt slitent lokale men hyggelig betjening. Mange stamgjester. Oscarbiff eller husets snitzel kan anbefales.
Dato for oppholdet: oktober 2017
Spør Fornebu om Langebru Gjestegård
1 Takk, Fornebu
Spiste løvstek, spurte etter grønnsaker i stedet for potet det fikk jeg. Løvbiffen var grå på begge sider smakte gammelt og kokt. Grønnsakene jeg spurte etter var en haug med fryste gulrøtter i hel kokt, de bare rant av gaffelen. Salaten bestod av kinakål, en tomatbit og fire maiskorn fra boks. Smakte helt grusomt selv med de to posene med dressing over. Sausen var fra pose...
Dato for oppholdet: april 2018
Sted
Rom
Service
Spør 900theah om Langebru Gjestegård
Takk, 900theah
Rett og slett uspiselig, salaten var kinakål m en tomatbit, en agurkbit og tre! Maiskorn druknet i dressing. I tillegg rødspette med mest frityr tørr utenpå og dvask inni. Sorry, men hit drar vi aldri igjen.
Dato for oppholdet: oktober 2017
Spør Beak1708 om Langebru Gjestegård
Takk, Beak1708
Har kjørt forbi her hundrevis av ganger men aldri stoppet for å spise på kroa her. Det gjorde vi i dag på vei til Dokka.Ganske mye folk som spiste her og det er jo et godt tegn. Vi bestillte dagens pepperbiff med fløtegratinerte poteter. Vi ble spurt hvordan vi ønsket biffen stekt, og vi svarte medium . Maten kom etter en liten stund. Det så ikke så værst ut og smakte faktisk bra ! Gode porsjoner. Biffen var mør og fin, men litt for mye stekt til å være medium. God peppersaus. Alt i alt en positiv opplevelse på en litt sliten veikro. Kan godt være vi stopper her igjen.
Dato for oppholdet: juli 2017
Spør trond116 om Langebru Gjestegård
Takk, trond116
Godt plassert i et godt trafikkert veikryss. Kaffe, kaker, lunsj, middag, drivstoffylling eller overnatting. Første gang her, hadde middag til fire. Kjøttdeig og spagetti, wienersnitsel og rødspette. Maten smakte godt. Desserten (hjemmelagd karamellpudding) var kjempegod. Prisnivået høyt.
Dato for oppholdet: april 2017
Spør Fornebu om Langebru Gjestegård