Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
3,0 av 5 boblerSted
4,0 av 5 boblerRenslighet
1,0 av 5 boblerService
4,0 av 5 boblerSovekvalitet
Finnskogtoppen Velværehotell, Daglig lederFinnskogtoppen Velværehotell, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 10. apr. 2024
Hei. Vi beklager på det sterkeste at oppholdet ikke svarte til dine forventninger. Vi tar til oss det du skriver og vil ta det videre med de ulike avdelingene. Vi har også sendt deg en egen e-post.
    16.5 km fra Finnskogtoppen Velværehotell
        kr 1 548
      55.7 km fra Finnskogtoppen Velværehotell
      Se flere hoteller i Grue
      Anmeldt 24. mars 2024 via mobile enheter

Dette er det mest avslappende spa hotellet jeg har vært på. Trenger du en pust fra en travel hverdag så er dette stedet verdt et besøk.
      Her får du ro i sjelen, lokalhistorie om ur-folket skogfinnene, sunn og fantastisk god mat, yoga, trening i vann og på land 💆🏻‍♀️. Etterfulgt av den behandlingen som måtte passe deg.
      Stort pluss at man får fantastisk sunn og god mat.

Rommet vi hadde var nokså slitt, men det overlevde vi. Rommet trakk ned på valg av stjerne.

Romtips: Lurt å komme ført til frokost, lunsj og middag visst du ønsker bord til flere enn to.
      Dato for oppholdet: mars 2024
      Takk, Illona N
      Anmeldt 1. juli 2023 via mobile enheter

Hotellet ligger på en topp med flott utsikt i skogen like ved grensen til Sverige. Ingen annen bebyggelse i nærheten, men mange stier i skogen. God mat med masse grønnsaker, men også fisk og kjøtt. Frukt og kaffe/te hele dagen. Rikelig organiserte aktiviteter med vanngym hver morgen i det store innendørsbassenget. Massasje av Gert anbefales. Interessant arkitektur, rent og fint og meget hyggelig personal.

Dato for oppholdet: juni 2023
      Takk, 972Moi
      Anmeldt 1. juli 2023

Veldig hyggelig opphold på Finnskogtoppen.God mat,spesiel god frokost.Fantastiske surdeigsrundstykker.
      Varierte aktiviteter.Rent og pent overalt.Trivelig personale.Hyggelige oppholdsrom.Massasjen var helt nydelig for en lemster kropp.
      Takk for deilig opphold.👍

Romtips: Hit drar du ikke om du må ha bacon til frokost😉
      Dato for oppholdet: juni 2023
      • Reisetype: Reiste som et par
      Takk, Nina H
      Anmeldt 7. mars 2023

Langt ute i skogen finner vi Finnskogtoppen. Bygningene ser flotte ut i kritthvit snø. Vel innenfor fremstår det hele som litt tatt av tidens tann. Noe er litt slitt, men likevel koselig. Flott utsikt i restauranten. Maten er lagt opp til å være sunn og god. Men, det var ikke noen varme retter til middag bortsett fra en suppe. Bassengområdet var veldig bra og rent. Men dusjen ved bassenget var ikke helt god og veldig vanskelig å betjene. Rommene var helt greie, og spartansk utstyrt. Og litt slitt. Vi la oss ganske tidlig og bråvåknet kl 00 med et kraftig smell fra etasjen over som varte i noen sekunder. Jeg var sikker på at det var taket som røk. Det tok tid før pulsen var tilbake til normalt. Fikk vite dagen etter at det var dusjdøra som eksploderte over hodet på oss. Uansett. Synes at hotellet var helt greit i forhold til pris. Beliggenheten er flott og betjeningen var avslappet og hyggelig. Egentlig et fint sted å reise for å få fra og stresse ned. :-)

Dato for oppholdet: februar 2023
        • Rom
      Takk, Crash54
      Anmeldt 20. februar 2023

Min venninne og jeg har nytt 5 døgn på Finnskogtoppen! Hyggelig personale i alle ledd! Rent, super mat, hjemmekoselig atmosfære! Ro, variert program! Og meget nyttig behandling hos Gert for en kranglete kropp! Vi kommer igjen!

Dato for oppholdet: februar 2023
      Reisetype: Reiste med venner