“Super kebab”
Anmeldelse av La Pizza Italia

La Pizza Italia
Vurdert som nr. 1 av 21 Restauranter i Stange
Anmeldt 16. juli 2022 via mobile enheter

Topp service, super mat, og sjuk god kebab og pizza
Her smiler de alltid fra øre til øre, og gir deg ekstea kjøtt om du spørr🤩

Takk, torolavs2020

Anmeldt 26. september 2021 via mobile enheter

Hyggelig betjening og kjempegod mat! Pizzaen var nydelig og kylling kebaben var topp. Rause porsjoner så kom sultne :D

Dato for besøk: september 2021
Takk, Karinaloren
Anmeldt 15. juni 2021

Beste kebaben og pizzaen! Porsjonene er store og jeg ble godt mett. Du får akkurat det du betaler for. Utrolig snille folk som jobber der. Anbefaler virkelig alle å ta turen innom.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, erlendj340
Anmeldt 10. januar 2020

På La Italia serverer de god kebab. Sist bestilte jeg kebabtallerken for å ta med hjem. Smaken er det ikke noe å utsette på. Det eneste jeg syntes var negativt, er at pitabrødet ikke er delt opp i mindre biter.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, 35matildem
Anmeldt 11. desember 2019 via mobile enheter

Om du er i nærheten av Stange, anbefaler jeg det å bestille mat her. Spis inne eller ta med. Triveligere betjening skal du lete lenge etter, for du blir alltid møtt med et smil :)
Anbefaler kebaben. Både i pita, rull eller tallerken.

Dato for besøk: november 2019
Takk, 54andersl

Reisende som så på La Pizza Italia, så også på

Har du vært i La Pizza Italia? Del dine erfaringer!